FM 24 alınabilir forvet listesi

merkestayn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Selamlar insanlara destek olsun diye bir listeyle santrafor önerisi yapacağım.

1.Igor Jesus

Çalışkan forvet oynar, hem geleceğe yönelik tercih olabilir 4-10 Milyon arasına alabilirsiniz.

2. Amine gouiri

Yaratıcı forvet mevkisinde oynamakta olup Sol kanat forvet mevkisinde de oynamaktadır bonservisi 20-40 Milyon arasında alabilirsiniz.

3.Mauro İcardi

Oyunun en iyi fırsatçı golcüsüdür çok golcü bir forvet oyuncusudur.

4.Giovanni Simeone

Çalışkan forvet mevkisinde oynamaktadır golcüdür bonservisi 15-25 arasında değişkenlik gösterecektir.

5.Endirck

Yaratcı forvet oynar golcü değildir alarak gelecek için yatırım yapabilirsiniz.

6.

Alexander Sørloth

Pivot santrafor olarak oynamaktadır golcüdür bonservisi 20-30 Milyon arasındadır.

7.

Barış alper yılmaz

Çalışkan forvet olarak oynamaktadır ayrıca sağ ve sol kanatta Kanat forvet olarak oynayabilir.

8. Joaquín Correa

Yaratıcı forvet olarak oynamaktadır Sağ kanat Ofansif ortasaha ve Sol kanat mevksinde oynayabilir.

9.Sébastien Haller

Pivot santrafor olarak oynamaktadır golcü bir oyuncudur bonservisi 10 ila 25 milyon arasındadır.

10.Simon banza

Çalışkan forvet olarak forma giymektedir golcüdür bonservisi 15 ila 40m arasında değişkenlik gösterebilmektedir.

11.Ferran Jutglà

Çalışkan forvet olarak forma giymektedir golcüdür ve genç olduğu için tercih edilebilir bonservisi 5 ila 25 Mikyon arasında değişkenlik gösterebilmektedir.

Önerilerim bu kadardı listedeki bütün oyuncuları test edip hazırladım umarım işinize yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam anadolu takımı konyaspor kariyeri yapıyorum bütçem çok az sezon sonu genelde 5-10 milyon bütçe veriliyor satış yapmazsam bu yüzden verdiğiniz çoğu oyuncuyu alamıyorum alsam bile oyuncu sözleşme görüşmek istemiyor daha ucuz oyuncu öneriniz var mıdır

hocam anadolu takımı konyaspor kariyeri yapıyorum bütçem çok az sezon sonu genelde 5-10 milyon bütçe veriliyor satış yapmazsam bu yüzden verdiğiniz çoğu oyuncuyu alamıyorum alsam bile oyuncu sözleşme görüşmek istemiyor daha ucuz oyuncu öneriniz var mıdır
Hmmm Ercan karayı alabilirsin yada Umut nayirin bonservisini.

Teşekkür ederi bayağı görüntülenmiş açtığım konu yenilerini de ekleyeceğim.

Selamlar insanlara destek olsun diye bir listeyle santrafor önerisi yapacağım.

1.ıgor jesus.

Çalışkan forvet oynar, hem geleceğe yönelik tercih olabilir 4-10 milyon arasına alabilirsiniz.

2. amine gouiri.

Yaratıcı forvet mevkisinde oynamakta olup sol kanat forvet mevkisinde de oynamaktadır bonservisi 20-40 milyon arasında alabilirsiniz.

3.mauro Icardi.

Oyunun en iyi fırsatçı golcüsüdür çok golcü bir forvet oyuncusudur.

4.giovanni simeone.

Çalışkan forvet mevkisinde oynamaktadır golcüdür bonservisi 15-25 arasında değişkenlik gösterecektir.

5.endirck

Yaratcı forvet oynar golcü değildir alarak gelecek için yatırım yapabilirsiniz.

6.

alexander sørloth

pivot santrafor olarak oynamaktadır golcüdür bonservisi 20-30 milyon arasındadır.

7.

Barış alper yılmaz.

Çalışkan forvet olarak oynamaktadır ayrıca sağ ve sol kanatta kanat forvet olarak oynayabilir.

8. joaquín correa.

Yaratıcı forvet olarak oynamaktadır sağ kanat ofansif ortasaha ve sol kanat mevksinde oynayabilir.

9.sébastien haller.

Pivot santrafor olarak oynamaktadır golcü bir oyuncudur bonservisi 10 ila 25 milyon arasındadır.

10.simon banza.

Çalışkan forvet olarak forma giymektedir golcüdür bonservisi 15 ila 40M arasında değişkenlik gösterebilmektedir.

11.ferran jutglà.

Çalışkan forvet olarak forma giymektedir golcüdür ve genç olduğu için tercih edilebilir bonservisi 5 ila 25 mikyon arasında değişkenlik gösterebilmektedir.

önerilerim bu kadardı listedeki bütün oyuncuları test edip hazırladım umarım işinize yarar.

Ek olarak:

12.Mustafa erhan hekimoğlu.

Yaratıcı forvet rolünde oynamaktadır bonservisi 10-20M arasında değişkenlik gösterebilir size önerim kiralamanız.

13. Markao

Kocaelisporda forma giymektedir pivot santrafor olarak oynamaktadır bonservisi 1m-6m arasında değişmektedir size önerim küçük takımksanız bütçeniz az ise en iyi tercih olacaktır.

14.

Teşekkür ederi bayağı görüntülenmiş açtığım konu yenilerini de ekleyeceğim.

Ek olarak:

12.Mustafa erhan hekimoğlu.

Yaratıcı forvet rolünde oynamaktadır bonservisi 10-20M arasında değişkenlik gösterebilir size önerim kiralamanız.

13. Markao

Kocaelisporda forma giymektedir pivot santrafor olarak oynamaktadır bonservisi 1m-6m arasında değişmektedir size önerim küçük takımksanız bütçeniz az ise en iyi tercih olacaktır.

14.
14. Efecan barlık

Komple forvet olarak forma giymektedir atletik ve uzun boyludur.

15. Semih kılıçsoy

Yaratıcı forvet olarak forma giymektedir Sol kanattada oynayabilir bonservisi 10-40M arasında değişir.

16. Ekitike

Yaratıcı forvet olarak forma giymektedir Golcüdür Bonservisi 10-65M arasında değişkenlik gösterir.

17. Nelson Weiper

Yaratıcı forvet olarak forma giymektedir Golcüdür Bonservisi 10-40M arasında değişkenlik gösterebilir.

18. Can Uzun

Orjinal olarak OOS tur ancak forvette Yaratacı forvet rolünde inanılmaz performanslar gösterebilir Bonservisi ilk sezonlarda 10-20M arasıda değişkenlik gösterebiliyor.

Son düzenleme:
ek olarak can uzun ve semih kıllıçsoyu ilk sezon almazsanız ikinci ve üçüncü sezondan sonra inanılmaz değerleniyor potansiyelleri çok fazla

Merhaba.
Birkaç öneride ben bulunabilirim ortaya karışık bütçeye göre.

Gianluca Scamacca
Komple forvet olarak geçer güçlü ve az sakatlanan kariyerden kariyere değişir ama 30-50 arası alınabilir.

Jon Karrikaburu
Fırsatçı golcü genç geliştirilebilir ve ileride iyi paraya satılabilir. Çok fazla bir bonservis bedeli yok uygun bütçe dostu alt liglere bile kiralık gelip o sezonu kurtarır.

Karim Konate.
Canavar gibi adam Premier lig ekipleride peşinde alan pişman olmaz.

Robert Ramsak
Alınabilecek en iyi genç ucuz her takıma gelebilecek bir oyuncu 16-17 yaşında bitiriciliği 16 bandında kesinlikle orta sıra takımlarında iş yapar.

Samed Bazdar
PSG'den önce davranın ve alın derim :)
Altay kariyerimde 5-6 sezon oynadı ve hersene en az 15-20 gol + asist.

Milos Lukovic
Dev kule santrafor. Al geliştir sat veya satma bence satmazsınız hoşunuza gidecektir eminim hem havada hem karada iyi atarda attırda yeter ki üstüne düşün ve gelişsin 1,85 boy ama gelişince 1, 90+ oluyor.

Aklıma geldikçe notlarımda buldukça yine yazarım Türk önerisi için zaten kısıtlı herkes biliyor maçkolikten bile baksan bulunur Türkler :)

Bilgilendirme yapayım bunun oos, sğk, slk versiyonları üstünde çalışıyorum yakında gelecek.

Jason van Duiven

YF Oynar ucuzdur golcüdür.

Aral şimşir

YF oynar gençtir oyunun en potensiyelli oyuncuları arasındadır fiyatı 3 ile 10 milyon euro olarak değişir.

Matías Arezo

YF oynar golcüdür bonservisi 7 ile 20 milyon arasındadır.

Toluwalase arokodare.

Pivot oynar hayvan gibidir orta gol oynuyorsanız oyundaki en iyi seçeneklerden biri bonservisi 2 milyon ile 8 milyon arasında.

Son düzenleme:
Bilgilendirme yapayım bunun oos, SGK, slk versiyonları üstünde çalışıyorum yakında gelecek.

Jason Van Duiven.

YF Oynar ucuzdur golcüdür.

Aral şimşir.

YF oynar gençtir oyunun en potensiyelli oyuncuları arasındadır fiyatı 3 ile 10 milyon euro olarak değişir.

Matías Arezo.

YF oynar golcüdür bonservisi 7 ile 20 milyon arasındadır.

Toluwalase arokodare.

Pivot oynar hayvan gibidir orta gol oynuyorsanız oyundaki en iyi seçeneklerden biri bonservisi 2 milyon ile 8 milyon arasında.

Hocam bayağı geçmiş konunun üstünden ama.
Bana önerebileceğin. Golcü bir forvet var mı ama aşırı golcü evladım gibi sahipleniyom. Hocam bir de bütçeye göre önerebilirsen çok sevinirim bütçe 10 30 milyon arasi ya da 30 60 milyon arasi.

Hocam bayağı geçmiş konunun üstünden ama.
Bana önerebileceğin. Golcü bir forvet var mı ama aşırı golcü evladım gibi sahipleniyom. Hocam bir de bütçeye göre önerebilirsen çok sevinirim bütçe 10 30 milyon arasi ya da 30 60 milyon arasi.

Deniz undav, banza, sorloth, semih kılıçsoy olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı