FM 24 başlangıç tavsiyeleri

Luzi10

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
FM24'e yeni başladım ve Beşiktaş savesi açtım. İnternetten de yararlanarak duran top taktiği, düz taktik, bir de işte wonderkid falan aldım 1-2 ancak. Oyunun hatlarıyla anlamış değilim, kendi başıma da olurlu bir taktik yapmak istiyorum. Gözlemcilik ve taktik bölümlerini nasıl anlacayağım?

Taktik konusunda usta değilim ama gözlemcilik konusunda neyi merak ediyorsunuz.

Taktik konusunda usta değilim ama gözlemcilik konusunda neyi merak ediyorsunuz.

Bölümü genel hatlarıyla neredeyse hiç anlayamadım, kurcalamam lazım ve atıyorum sağ bek eksiğim var nasıl bulacağım? Nasıl kendim wonderkid bulacağım?

Bölümü genel hatlarıyla neredeyse hiç anlayamadım, kurcalamam lazım ve atıyorum sağ bek eksiğim var nasıl bulacağım? Nasıl kendim wonderkid bulacağım?

Gözlemcilik kısmında transfer komitesi odakları var oradan transfer odağı oluşturabilirsin kriterlerini seçerek, futbol direktörü alabilirsin ona da mevki seçip öneri isteyebiliyorsun. Daha uğraştırıcı olabilir ama ben gözlemleme kısmında maksimum yaş seçip, çıkan oyunculardan yukarıdan aşağıya doğru seçip sağ tık rapor oyuncuyu tam kapsamlı gözle yapıyorum öyle bayağı oyuncu bulunuyor, raporlar gelmeye başlayınca da kötü olanları iptal edip potansiyelli oyuncuları gözlemleye devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…