ucanbalinalar4137 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 119 14 Şubat 2024 #1 FM 24 Console ile FM24 arasındaki fark nedir? PC'den (laptoptan) oynuyorum fakat DualShock4 bağlayarak oynuyorum.
FM 24 Console ile FM24 arasındaki fark nedir? PC'den (laptoptan) oynuyorum fakat DualShock4 bağlayarak oynuyorum.
Alp Altas Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Hocam cevap bulabildiniz mi? bende merak ettim.
McQuennn95 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 442 Çözümler 2 1 Temmuz 2024 #3 Alp Altas dedi: Hocam cevap bulabildiniz mi? Bende merak ettim. Genişletmek için tıkla... Konsoldaki touch versiyonu sanırsam ve çoğu detay yok PC kadar sarmıyor.
Alp Altas dedi: Hocam cevap bulabildiniz mi? Bende merak ettim. Genişletmek için tıkla... Konsoldaki touch versiyonu sanırsam ve çoğu detay yok PC kadar sarmıyor.
GuusHiddink Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 ucanbalinalar4137 dedi: FM 24 Console ile FM24 arasındaki fark nedir? PC'den (laptoptan) oynuyorum fakat DualShock4 bağlayarak oynuyorum. Genişletmek için tıkla... 1. platform ve erişim FM24: PC ve Mac için tasarlanmıştır. Daha geniş kapsamlı ve detaylı bir oynanış sunar. FM24 Console: Xbox, PlayStation ve Nintendo Switch için optimize edilmiştir. Daha sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Game Pass gibi abonelik hizmetlerinde de yer alır. 2. oynanış derinliği FM24: Taktik, transferler, antrenman ve kulüp yönetimi konusunda daha fazla kontrol sağlar. Gelişmiş veri analizi araçları ve raporlar sunar. Detaylı antrenman yönetimi ve genç oyuncu gelişiminde derinlik sunar. Oyuncu kişilikleri, medyayla ilişkiler ve kulüp atmosferi daha ayrıntılı işlenir. FM24 Console: Daha hızlı tempolu bir oynanış sunar. Taktik ve transfer yönetimi daha basitleştirilmiştir. Antrenman ve veri analizi gibi detaylar daha az yer kaplar. Özellikle yeni oyuncular veya daha az zaman ayırmak isteyenler için uygun. 3. kullanıcı arayüzü ve kontroller FM24: Fare ve klavye uyumlu, daha karmaşık bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Menü yapısı, detaylı seçimler ve özelleştirmeler için tasarlanmıştır. FM24 Console: Gamepad ile kullanım için optimize edilmiştir. Daha sade bir arayüz ve hızlı menü geçişleri sunar. 4. maç motoru ve görseller FM24: Daha detaylı 3D maç motoru ve animasyonlar sunar. Maç içi taktik müdahaleler daha fazla kontrol gerektirir. FM24 Console: Maç motoru aynı temele dayanır ancak daha sadeleştirilmiş bir deneyim sunar. Daha hızlı simülasyon seçenekleri sunar. 5. çapraz platform ve kaydetme özelliği Her iki versiyon da FM anywhereözelliğini destekler, yani bir platformda başladığınız oyunu diğer platformda devam ettirebilirsiniz. Örneğin, FM24'te PC'de başladığınız oyunu FM24 Console'da Xbox veya PlayStation'da sürdürebilirsiniz.
ucanbalinalar4137 dedi: FM 24 Console ile FM24 arasındaki fark nedir? PC'den (laptoptan) oynuyorum fakat DualShock4 bağlayarak oynuyorum. Genişletmek için tıkla... 1. platform ve erişim FM24: PC ve Mac için tasarlanmıştır. Daha geniş kapsamlı ve detaylı bir oynanış sunar. FM24 Console: Xbox, PlayStation ve Nintendo Switch için optimize edilmiştir. Daha sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Game Pass gibi abonelik hizmetlerinde de yer alır. 2. oynanış derinliği FM24: Taktik, transferler, antrenman ve kulüp yönetimi konusunda daha fazla kontrol sağlar. Gelişmiş veri analizi araçları ve raporlar sunar. Detaylı antrenman yönetimi ve genç oyuncu gelişiminde derinlik sunar. Oyuncu kişilikleri, medyayla ilişkiler ve kulüp atmosferi daha ayrıntılı işlenir. FM24 Console: Daha hızlı tempolu bir oynanış sunar. Taktik ve transfer yönetimi daha basitleştirilmiştir. Antrenman ve veri analizi gibi detaylar daha az yer kaplar. Özellikle yeni oyuncular veya daha az zaman ayırmak isteyenler için uygun. 3. kullanıcı arayüzü ve kontroller FM24: Fare ve klavye uyumlu, daha karmaşık bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Menü yapısı, detaylı seçimler ve özelleştirmeler için tasarlanmıştır. FM24 Console: Gamepad ile kullanım için optimize edilmiştir. Daha sade bir arayüz ve hızlı menü geçişleri sunar. 4. maç motoru ve görseller FM24: Daha detaylı 3D maç motoru ve animasyonlar sunar. Maç içi taktik müdahaleler daha fazla kontrol gerektirir. FM24 Console: Maç motoru aynı temele dayanır ancak daha sadeleştirilmiş bir deneyim sunar. Daha hızlı simülasyon seçenekleri sunar. 5. çapraz platform ve kaydetme özelliği Her iki versiyon da FM anywhereözelliğini destekler, yani bir platformda başladığınız oyunu diğer platformda devam ettirebilirsiniz. Örneğin, FM24'te PC'de başladığınız oyunu FM24 Console'da Xbox veya PlayStation'da sürdürebilirsiniz.