yuks3l Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Eskiden FM dosyaları normal geliyordu soınra bir seyler cıktı bende bilmeden bastım dosya not defteri olarak geliyor. Halihazırda dosyalar gidiyor ne yapmam lazım? Eskiden Edge olarak falan geliyordu. Şu tarz geliyor eski haline nasıl döndürebilirim? Dosya Ekleri not.PNG 3 KB · Görüntüleme: 231 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024
Arkadaşlar merhaba. Eskiden FM dosyaları normal geliyordu soınra bir seyler cıktı bende bilmeden bastım dosya not defteri olarak geliyor. Halihazırda dosyalar gidiyor ne yapmam lazım? Eskiden Edge olarak falan geliyordu. Şu tarz geliyor eski haline nasıl döndürebilirim?
KadirU. Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 20 5 Eylül 2024 #2 Ben de bu sorunu daha önce yaşamıştım ve düzeltememiştim sonra sinirlenip oyunu komple sildim. İnşallah çözersiniz hocam iyi forumlar. Artı 0 Eksi
Ben de bu sorunu daha önce yaşamıştım ve düzeltememiştim sonra sinirlenip oyunu komple sildim. İnşallah çözersiniz hocam iyi forumlar.
Kadwars Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 KadirU. dedi: Ben de bu sorunu daha önce yaşamıştım ve düzeltememiştim sonra sinirlenip oyunu komple sildim. İnşallah çözersiniz hocam iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Garip hocam daha önce bununla ilgili konu açmış mıydınız. Artı 0 Eksi
KadirU. dedi: Ben de bu sorunu daha önce yaşamıştım ve düzeltememiştim sonra sinirlenip oyunu komple sildim. İnşallah çözersiniz hocam iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Garip hocam daha önce bununla ilgili konu açmış mıydınız.
KS KS yuks3l Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #4 Kadwars dedi: Garip hocam daha önce bununla ilgili konu açmış mıydınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam acmadım yuks3l dedi: Hayır hocam acmadım Genişletmek için tıkla... dosya uzantısınız fmf olması lazımken not defteri olarak geliyor Son düzenleme: 6 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Kadwars dedi: Garip hocam daha önce bununla ilgili konu açmış mıydınız. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam acmadım yuks3l dedi: Hayır hocam acmadım Genişletmek için tıkla... dosya uzantısınız fmf olması lazımken not defteri olarak geliyor
H Hüseyinn06 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #5 Hocam aynı sorun bende de vardı modlar müzik dosyası olarak geliyordu (biraz komik ama) Windows 11'e geçince çözüldü. Artı 0 Eksi
Hocam aynı sorun bende de vardı modlar müzik dosyası olarak geliyordu (biraz komik ama) Windows 11'e geçince çözüldü.