STREA Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 Merhaba. Hatayı atıyorum dün oynuyordum bugün aldım hatayı Xbox Game Pass'den oynuyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 8,4 KB · Görüntüleme: 257
F fatih.48 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 STREA dedi: Merhaba. Hatayı atıyorum dün oynuyordum bugün aldım hatayı Xbox Game Pass'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den yüklediysen şöyle yapabilirsin. 1- kütüphaneyi aç. 2- FM'ye sağ tıklayıp özellikler de. 3- oradan dosya bütünlüğünü doğrula de bu şekilde eksik ya da hatalı dosyayı kendi yüklecektir. Epic Games'ten yüklediysen. 1-kütüphaneyi aç. 2-FM olan yere 3 noktaya basıp yönet de. 3-oradan da dosyaları doğrula de. Umaraım yardımcı olabilirmişimdir. Artı 0 Eksi
STREA dedi: Merhaba. Hatayı atıyorum dün oynuyordum bugün aldım hatayı Xbox Game Pass'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den yüklediysen şöyle yapabilirsin. 1- kütüphaneyi aç. 2- FM'ye sağ tıklayıp özellikler de. 3- oradan dosya bütünlüğünü doğrula de bu şekilde eksik ya da hatalı dosyayı kendi yüklecektir. Epic Games'ten yüklediysen. 1-kütüphaneyi aç. 2-FM olan yere 3 noktaya basıp yönet de. 3-oradan da dosyaları doğrula de. Umaraım yardımcı olabilirmişimdir.