FM 24 journeyman lisans sorunu

Ritoo

Femtopat
Öncelikle herkese merhaba, FM 24 de journeyman kariyeri yapıyordum ve şu anda 3. sezondayım. Hiçbir takım hiçbir sezonda bana lisans vermedi. En son yeni bir takıma geldim ve burada lisans istedim. Yine vermediler, başkanla görüşme yaptım. Vaat verdim ve fotoğrafta gördüğünüz şeyi yapmamı istiyor. Tam anlamadım ne yapmam gerektiğini oyundan anlayan birileri yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-24 202905.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-24 202905.png
    43,7 KB · Görüntüleme: 436
Öncelikle herkese merhaba, FM 24 de journeyman kariyeri yapıyordum ve şu anda 3. sezondayım. Hiçbir takım hiçbir sezonda bana lisans vermedi. En son yeni bir takıma geldim ve burada lisans istedim. Yine vermediler, başkanla görüşme yaptım. Vaat verdim ve fotoğrafta gördüğünüz şeyi yapmamı istiyor. Tam anlamadım ne yapmam gerektiğini oyundan anlayan birileri yardımcı olabilir mi?
Bulunduğun takımın mali gücü yerinde değilse vermezler. Eğer mali gücü yerindeyse ama yeterinde fazla kategoride antrenörün (kondisyon, genel, kaleci) varsa yine vermezler. Gereksiz antrenörlerden kurtul, mümkünse en düşük özelliklere sahip olanlardan.

Antrenör işe al iş yüklerini dengele zaten başlarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı