MuzMan36 Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Ferdi'ye sakat diye lisans çıkarmadım konferans liginde. İyileşti. Ben de söz verdim lisans çıkartacağım. Diye nereden çıkaracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2024
Ferdi'ye sakat diye lisans çıkarmadım konferans liginde. İyileşti. Ben de söz verdim lisans çıkartacağım. Diye nereden çıkaracağım?
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 MuzMan36 dedi: Ferdi'ye sakat diye lisans çıkarmadım konferans liginde. İyileşti. Ben de söz verdim lisans çıkartacağım. Diye nereden çıkaracağım? Genişletmek için tıkla... Belirli tarihleri var üst tarafta kalem var o paketi aldıysan oradan direk ayarlayabilirsin hileye giriyor ama.
MuzMan36 dedi: Ferdi'ye sakat diye lisans çıkarmadım konferans liginde. İyileşti. Ben de söz verdim lisans çıkartacağım. Diye nereden çıkaracağım? Genişletmek için tıkla... Belirli tarihleri var üst tarafta kalem var o paketi aldıysan oradan direk ayarlayabilirsin hileye giriyor ama.