dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 10 Mart 2025 #1 2 arkadaşımla FM oynayacağım bende ve birinde PC var diğerinde mobil var. Oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2025
buno Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 dogukanGzc dedi: 2 arkadaşımla FM oynayacağım bende ve birinde PC var diğerinde mobil var. Oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Yok dostum. çapraz oyun bağlantısı yok diye biliyorum.
dogukanGzc dedi: 2 arkadaşımla FM oynayacağım bende ve birinde PC var diğerinde mobil var. Oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Yok dostum. çapraz oyun bağlantısı yok diye biliyorum.
dogukanGzc Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 154 Çözümler 2 10 Mart 2025 #3 buno dedi: Yok dostum. Çapraz oyun bağlantısı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mobilde Online var mı peki herkes mobilden oynayabilir.
buno dedi: Yok dostum. Çapraz oyun bağlantısı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mobilde Online var mı peki herkes mobilden oynayabilir.