Bütün. Hazır Taktikleri denedim ama takım top oynamıyor ?Tam olarak sorduğunuz şey nedir? Taktiklerin oyununuza etkisini mi soruyorsunuz?
Adı üstüne hazır taktikler. Hazır taktikler ana şablon olarak bir oyun belirler fakat gireceğiniz detaylarla oyuncuların nasıl top oynaması gerektiğiniz siz belirlersiniz. Mesela yaratıcı oyuncularınız varsa yaratıcı oynarsınız fakat topa daha az sahip olursunuz gibi gibi zaten taktik ekranında neyin ne işe yaradığını gösteriyor üstüne gelince.Bütün. Hazır Taktikleri denedim ama takım top oynamıyor ?
Onlarda hazır taktike geliyor diye biliyorum ama önemli değil mesala hazır taktik %98 kazanma yüzdesi oluyor 5-6 maç top oynuyor sonra tskım vasat mesala kendi tsktiğimizde ne farkı olacak ?Adı üstüne hazır taktikler. Hazır taktikler ana şablon olarak bir oyun belirler fakat gireceğiniz detaylarla oyuncuların nasıl top oynaması gerektiğiniz siz belirlersiniz. Mesela yaratıcı oyuncularınız varsa yaratıcı oynarsınız fakat topa daha az sahip olursunuz gibi gibi zaten taktik ekranında neyin ne işe yaradığını gösteriyor üstüne gelince.
Dediğin şey real madridin başına bodrumspor teknik direktörünü getirirsek ne olur demek gibi bir şey. Demek ki hazır taktik takımına uygun değil.Onlarda hazır taktike geliyor diye biliyorum ama önemli değil mesala hazır taktik %98 kazanma yüzdesi oluyor 5-6 maç top oynuyor sonra tskım vasat mesala kendi tsktiğimizde ne farkı olacak ?
Onlarda hazır taktike geliyor diye biliyorum ama önemli değil mesala hazır taktik %98 kazanma yüzdesi oluyor 5-6 maç top oynuyor sonra tskım vasat mesala kendi tsktiğimizde ne farkı olacak ?
Hiçbir hazır taktik demi takıma uygun değil bilemedim ama dediğin gibi kendi tsktiğimi olusturacamDediğin şey real madridin başına bodrumspor teknik direktörünü getirirsek ne olur demek gibi bir şey. Demek ki hazır taktik takımına uygun değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.