FM 24 taktiği olmuyor

queks

Decapat
Bakın FM 24 bütün hazır taktikleri denedim takıma göre olanı olmayanı yalnız sadece 4-2-3-1. Antrenman programı da hazır yapıyorum nerede hata yapıyorum? Kendi taktiğimi olusturacağım ama onun bunlardan ne farkı olacak? Ne fark edecek? Yardım edin 🥲

Bütün. Hazır Taktikleri denedim ama takım top oynamıyor ?
Adı üstüne hazır taktikler. Hazır taktikler ana şablon olarak bir oyun belirler fakat gireceğiniz detaylarla oyuncuların nasıl top oynaması gerektiğiniz siz belirlersiniz. Mesela yaratıcı oyuncularınız varsa yaratıcı oynarsınız fakat topa daha az sahip olursunuz gibi gibi zaten taktik ekranında neyin ne işe yaradığını gösteriyor üstüne gelince.

Adı üstüne hazır taktikler. Hazır taktikler ana şablon olarak bir oyun belirler fakat gireceğiniz detaylarla oyuncuların nasıl top oynaması gerektiğiniz siz belirlersiniz. Mesela yaratıcı oyuncularınız varsa yaratıcı oynarsınız fakat topa daha az sahip olursunuz gibi gibi zaten taktik ekranında neyin ne işe yaradığını gösteriyor üstüne gelince.
Onlarda hazır taktike geliyor diye biliyorum ama önemli değil mesala hazır taktik %98 kazanma yüzdesi oluyor 5-6 maç top oynuyor sonra tskım vasat mesala kendi tsktiğimizde ne farkı olacak ?

Onlarda hazır taktike geliyor diye biliyorum ama önemli değil mesala hazır taktik %98 kazanma yüzdesi oluyor 5-6 maç top oynuyor sonra tskım vasat mesala kendi tsktiğimizde ne farkı olacak ?

Dediğin şey real madridin başına bodrumspor teknik direktörünü getirirsek ne olur demek gibi bir şey. Demek ki hazır taktik takımına uygun değil.

Hocam ben oynarken hiçbir zaman hazır taktik almadım, öyle bana göre oyunun zevki kalmıyor bir abine al şu bölümü geç demekten farkı yok. Bu yüzden size de başarıyı ve istikrarı sağlayana kadar kendi bildiğiniz futbola göre taktikler denemenizi tavsiye ederim oyun zevki de artıyor.

Hazır taktik olayı yalan hocam hele yüzde 98-99 yazan videolardakiler. Bence hazır tatikleri değiştirerek kendi taktiğinizi yapmak daha kolay olabilir, benim bilgim yok ama her sene bazı taktik türleri 4-2-3-1 geggenpress gibi ya da bu sene bence kanat oyunu çok etkili her videoda onu görüyorum bu tür şablonlarla taktik oluşturup oyuncu rollerini kendiniz yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı