H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 18 Kasım 2023 #11 Jroz dedi: Bu oyuncuları birbirine bağlayan çizgiler. Genişletmek için tıkla... Onlar oyuncular birbiriyle iyi anlaşıyorsa çıkıyor diye biliyorum.
Jroz dedi: Bu oyuncuları birbirine bağlayan çizgiler. Genişletmek için tıkla... Onlar oyuncular birbiriyle iyi anlaşıyorsa çıkıyor diye biliyorum.
S Sliva Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #12 hr.Z dedi: Onlar oyuncular birbiriyle iyi anlaşıyorsa çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O uyumu nasıl sağlıyoruz?
hr.Z dedi: Onlar oyuncular birbiriyle iyi anlaşıyorsa çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O uyumu nasıl sağlıyoruz?
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 17 Ocak 2024 #13 Sliva dedi: O uyumu nasıl sağlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Birlikte oynadıkça, iyi anlaşmaya başladıkça kendi kendine oluyor.
Sliva dedi: O uyumu nasıl sağlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Birlikte oynadıkça, iyi anlaşmaya başladıkça kendi kendine oluyor.