FM 26 alınır mı?

Whyxher23

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, daha önce bilgisayar üzerinden hiç FM oynamadım ama o tarz çok fazla oyun oynadım hep. Biliyorum FM kadar olmasa da fiftd kariyeri ile geçti çocukluğum. Bu sene FM'yi denemek istiyorum artık ama yeni oyununda çok fazla bug var deniliyor ve olumsuz yorum çok fazla. FM24'ü düşündüm ancak satıştan kaldırmışlar, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
FM14ten beri FM serilere omrunu vermis biri olarak diyebilirim ki cok radikal bir degisiklige gittiler evet her guncellemede biraz bozuyorlar biraz toparliyorlar ama şu anda ben sevdim yani birçok yeni modlar var ve Unity motoruna gectikleri icin birçok yeni modlar geliyor eger seveceksen al yoksa o kadar para baglamanin bir mantigi yok yani.

Alınmaz, Hala hatalar var oyunda. 400 saat oynadım kafama taktığım bir kaç hatanın düzeltilmesini bekliyorum. FM24 şuan güncel ve hatasız ve özelleştirilebilir olarak daha oynanır durumda. Öğrenmek içinde FM26 çok daha karmaşık FM24'de biraz vakit geçirmeni tavsiye ederim.

Alınmaz, hala hatalar var oyunda. 400 saat oynadım kafama taktığım birkaç hatanın düzeltilmesini bekliyorum. FM24 şu an güncel ve hatasız ve özelleştirilebilir olarak daha oynanır durumda. Öğrenmek içinde FM26 çok daha karmaşık FM24'te biraz vakit geçirmeni tavsiye ederim.

FM26 nasıl daha karisik bir tek taktik kısmı daha karisik yeni baslayan birisi icin FM26 cok daha iyi ve meta taktikler yok. Sadece her guncellemede modlarin bazilarinin patlamasi en buyuk sorun o

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı