FM 26 alınmalı mı?

Jakiro13

Hectopat
Daha fazla  
Almak hata mı olur? FM 27 mi bekleyeyim, yoksa alayım mı? Gelişim var mı 24'e göre? Nasıl şu anki güncel durumu ne oyunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun yerden yere vuruldu. Seriyle pek alakam yok fakat çok negatif şey gördüm oyunla ilgili.

Bence almadan önce iyice araştırın.

1769496428355.png

Bu oyun yerden yere vuruldu. Seriyle pek alakam yok fakat çok negatif şey gördüm oyunla ilgili.

Bence almadan önce iyice araştırın.

Eki Görüntüle 2647942
o yüzden sorayım dedim çoğu kişi gömmüş ama şu anki hali nasıl güncellemelerle alınır düzeyde mi

Alabilirsin bayağı iyi.

Oynadınız mı acaba? Maç motoru nasıl taktikler nasıl durumda şu an zevk verir mi yoksa 27'yi mi bekleyeyim?

Almak hata mı olur? FM 27 mi bekleyeyim, yoksa alayım mı? Gelişim var mı 24'e göre? Nasıl şu anki güncel durumu ne oyunun?

Transfer dönemi bitişi 1-2 hafta sonra mod sitelerini bir araştırın derim FM 24'e mod yapmaya devam eden bir topluluk var FM26 kötü olduğu için 24'ten devam ediyorlar. Kısacası 24 varsa 24 ile devam 26'yı pas geçin gerek yok.

FM26 alınmamalı. Çünkü hala hatalar barındırıyor ve düzeltileceğinin veya ne zaman düzeltileceğinin bilgisi yok. Almak hata mı olur sorusuna şuan için ''Evet'' derim. FM27 beklemek mantıklı hareket olur. Gelişim var. Maç aralarını hızlı oynayıp maç izlemek ve maç anını yönetmek üzerine oynuyorsan oyunu çok hatalar gözüne batmaz. Ama transfer, teknik ekip, tema vb. şeylerin detayına düşüyorsan pek uygun değil.

FM26 alınmamalı. Çünkü hala hatalar barındırıyor ve düzeltileceğinin veya ne zaman düzeltileceğinin bilgisi yok. Almak hata mı olur sorusuna şu an için "evet" derim. FM27 beklemek mantıklı hareket olur. Gelişim var. Maç aralarını hızlı oynayıp maç izlemek ve maç anını yönetmek üzerine oynuyorsan oyunu çok hatalar gözüne batmaz. Ama transfer, teknik ekip, tema vb. şeylerin detayına düşüyorsan pek uygun değil.

Benim için maç motoru kaliteli olsun taktik konuları daha gelişkin ve mantıklı olsun transfer sistemi düzgün olsun kafi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı