FM 26 Mobile maç kazanılamıyor

WandaaMaximoff

Hectopat
Daha fazla  
Her sene oynadığım ve zevk aldığım oyundan bu sene bir türlü zevk alamıyorum. Maç kazanamıyorum Beşiktaş'la. Kazansam bile ucu ucuna 1-0 veya 2-1 falan bitiyor ve forvete kimi alırsam alayım gol atamıyor. Oyundan mı kaynaklı yoksa ben mi taktiklerle hata yapıyorum? 4-2-3-1 dizilişinde oynatmaya çalışıyorum. Önereceğiniz bir şey var mı?

Her sene oynadığım ve zevk aldığım oyundan bu sene bir türlü zevk alamıyorum. Maç kazanamıyorum Beşiktaş'la. Kazansam bile ucu ucuna 1-0 veya 2-1 falan bitiyor ve forvete kimi alırsam alayım gol atamıyor. Oyundan mı kaynaklı yoksa ben mi taktiklerle hata yapıyorum? 4-2-3-1 dizilişinde oynatmaya çalışıyorum. Önereceğiniz bir şey var mı?

Kanserjk.

Mobil mekaniklerini tam bilmiyorum ama ben PC de gegenpres taktigiyle oynuyordum. Bir de kanatlara içeri kat et veya orta ac taktiklerini uygulayıp dene

1771961015091.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı