K KeskinSirke Hectopat Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum fakat mouse arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ? Ayrıca mousenin DPI aralığının yüksekliği ne işe yarar ? Mouseler: FM-G3265K GAMING MOUSE+MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar EVEREST SGM-X7 GAMING MOUSE+ MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2015
Arkadaşlar mouse almayı düşünüyorum fakat mouse arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ? Ayrıca mousenin DPI aralığının yüksekliği ne işe yarar ? Mouseler: FM-G3265K GAMING MOUSE+MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar EVEREST SGM-X7 GAMING MOUSE+ MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar
B0BiaSS Hectopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 754 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #2 DPI ne kadar yüksekse mouse o kadar hassas olur. Mesela FPS oyuncuları daha kolay nişan almak için genelde düşük DPI kullanırlar. Frisby ve Everest tavsiye etmiyoruz. A4 Tech'in mouse'larından alabilirsiniz.
DPI ne kadar yüksekse mouse o kadar hassas olur. Mesela FPS oyuncuları daha kolay nişan almak için genelde düşük DPI kullanırlar. Frisby ve Everest tavsiye etmiyoruz. A4 Tech'in mouse'larından alabilirsiniz.