FM Mobile çalışma hızı sorunu

Arda_Tasdemir

Hectopat
Daha fazla  
Benim yönetiminde bir sıkıntımı var ne bilmiyorum ChatGPT bana oyuncuların akıllı koşuyor o yüzden presi düşür falan dedi ama bu sefer de gegenpress oynatamadım coğu takımında bu böyle bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-12-27-00-02-52-328_com.netflix.NGP.FootballManagerMobile.jpg
    Screenshot_2025-12-27-00-02-52-328_com.netflix.NGP.FootballManagerMobile.jpg
    174,5 KB · Görüntüleme: 19
Tiki takada pres full oynatman biraz mantıksız olmuş. Takımın eğer muazzam derecede pas yapabiliyorsa genişliği azaltıp pres şiddetini düşür. Topa sahip ol için de aynı şeyleri yaparsan yüksek ihtimalle düzelecek fakat zaten takımın ligde iyi sonuçlar elde ediyorsa çok da ellemeye gerek yok. Kısacası takma bunun gibi sorunları.

Tiki takada pres full oynatman biraz mantıksız olmuş. Takımın eğer muazzam derecede pas yapabiliyorsa genişliği azaltıp pres şiddetini düşür. Topa sahip ol için de aynı şeyleri yaparsan yüksek ihtimalle düzelecek fakat zaten takımın ligde iyi sonuçlar elde ediyorsa çok da ellemeye gerek yok. Kısacası takma bunun gibi sorunları.

Şu anda tiki taka oynatmiyorum ama press siddetini dusurursem taktigimin bozulma ihtimali var onu bilmiyorum mesela.

Yani söylediğim gibi çalışıyorsa dokunma.
Fakat illaki orayı yükseltmek istiyorsan, presi biraz düşür. Kaleci presini de kapat. Takıma lider ruhlu, kararlı birini al tercihen tecrübeli olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı