FM Serisinde Milli takım seçimi

Burakrals

Megapat
Daha fazla  
Merhaba son zamanlarda FM23 oynamaktayım. Türkiye milli takımına baktığımda takımda genç yabancı asıllı bir oyuncu vardı. Oyunda 3-4 sezon geçti ilk sezon transfer olmuş bir Türk takımına. Şu an milli takımda oynuyor, nasıl oluyor bilen var mı?

Ben de kendi takımıma genç potansiyelli oyuncular alıp Türkiye milli takımına kazandırabilir miyim? Muhtemelen bir kaç sezon içinde hem kulüp hem milli takım yönetiyor olacağım. Ne zaman içinde bu oyuncuları çağırabilirim?

Aslında o iş biraz şans işi çünkü her futbolcu Türk asıllı olmuyor yani nadiren gelişen bir durum bazı futbolcular daha milli takımını tercih etmemişse ve iki uyruğu varsa o zaman Türk milli takımını seçebiliyor ayrıca milli takım yönetirken oyuncuna kendi ülkeni temsil etmesi için haber veriyorsun Oyuncu'da ona göre sana cevap veriyor bir de ülkede belli bir süre kalınca o ülkenin vatandaşı oluyor eğer yine milli takımını seçmemiş ise yine milli takıma çağırılıyor fakat eğer yetenekli ve gelecek vaat ediyorsa kendi ülkesi hemen milli takıma çağırıyor.

Aslında o iş biraz şans işi çünkü her futbolcu Türk asıllı olmuyor yani nadiren gelişen bir durum bazı futbolcular daha milli takımını tercih etmemişse ve iki uyruğu varsa o zaman Türk milli takımını seçebiliyor ayrıca milli takım yönetirken oyuncuna kendi ülkeni temsil etmesi için haber veriyorsun Oyuncu'da ona göre sana cevap veriyor bir de ülkede belli bir süre kalınca o ülkenin vatandaşı oluyor eğer yine milli takımını seçmemiş ise yine milli takıma çağırılıyor fakat eğer yetenekli ve gelecek vaat ediyorsa kendi ülkesi hemen milli takıma çağırıyor.
Evet bazı oyuncular belli süre ülkede kalmışsa henüz milli takımda da oynamamışsa o ülkede oynadığını fark ettim. Oynatmadığım genç oyuncuları Türkiye kulüplerine kiralayarak ülke de zaman geçirmesini sağlamaya çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı