HuseyinGeyik
Hectopat
Evet, Youtube'de tema kurma videosunda öyle gösteriyordu.Skins klasörünü siz mi oluşturdunuz?
İki şekilde de denedim, hiçbir türlü gözükmüyor tema oyun içerisinde.Hocam yüksek ihtimalle indirdiğiniz RAR veya ZIP'in içinden çıkan klasörün içinde bir klasör daha var, o klasörü atarsanız gözükecektir.
Oyunun dosyalarını doğrulayıp tekrar denedim düzeldi, konu kapatılabilir.Evet, Youtube'de tema kurma videosunda öyle gösteriyordu.
İki şekilde de denedim, hiçbir türlü gözükmüyor tema oyun içerisinde.
Şu şekilde atıyorum.Temayı hangi formatta atıyorsunuz? RAR halinde indirip, RAR'ın içerisindeki skin klasörünü çıkarıp o şekilde atmalısınız diye biliyorum.
Evet, Youtube'de tema kurma videosunda öyle gösteriyordu.Skins klasörünü siz mi oluşturdunuz?
İki şekilde de denedim, hiçbir türlü gözükmüyor tema oyun içerisinde.Hocam yüksek ihtimalle indirdiğiniz RAR veya ZIP'in içinden çıkan klasörün içinde bir klasör daha var, o klasörü atarsanız gözükecektir.
Oyunun dosyalarını doğrulayıp tekrar denedim düzeldi, konu kapatılabilir.Evet, Youtube'de tema kurma videosunda öyle gösteriyordu.
İki şekilde de denedim, hiçbir türlü gözükmüyor tema oyun içerisinde.
Dostum belgelerim klasöründeki senin oluşturduğun "skins" klasörünün ismi doğrulama yaptıktan sonra "skins" olarak değişti mi? Yani baştaki "s" harfinin büyük olmasından kaynaklı olduğunu düşünmüştüm meraktan soruyorum. Kontrol edip dönüş sağlar mısınız?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.