S sinsipençe Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 FM Touch indireceğim Play Store'de mevcut değil. App Store dışında başka bildiğiniz yöntem varsa o da olur oyunu indirmek için. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
FM Touch indireceğim Play Store'de mevcut değil. App Store dışında başka bildiğiniz yöntem varsa o da olur oyunu indirmek için.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.886 Makaleler 3 Çözümler 20 27 Ocak 2025 #2 Apple Arcade oyunları sadece Apple için. Bende geçenlerde Arcade'de olan bir oyunu Android'de aradım fakat bulamadım. Zaten Game Center hesabı ile giriş yaptığından yükleyebilirseniz de giriş yapamazsınız. Artı 0 Eksi
Apple Arcade oyunları sadece Apple için. Bende geçenlerde Arcade'de olan bir oyunu Android'de aradım fakat bulamadım. Zaten Game Center hesabı ile giriş yaptığından yükleyebilirseniz de giriş yapamazsınız.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.986 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2025 #3 FM Touch Apple Arcade özel bir oyun. Android'e indirilemez. Netflix aboneliğin varsa FM Mobile vardı onu oynayabilirsin. Tabii eğer kalkmadıysa. Artı 0 Eksi
FM Touch Apple Arcade özel bir oyun. Android'e indirilemez. Netflix aboneliğin varsa FM Mobile vardı onu oynayabilirsin. Tabii eğer kalkmadıysa.