FM2+ İçin İşlemci Soğutucusu Önerisi

HİGHTOOL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. FM2+ anakart için işlemci soğutucusu önerir misiniz ? Kurulumu anakartı çıkarmadan yapılırsa daha iyi olur. Bütçe:100-150 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende konu açtım dostum fm2 için deep cool gammaxx s40 aldım çok memnunum.
Tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende konu açtım dostum fm2 için deep cool gammaxx s40 aldım çok memnunum.
Tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurulumu kolay mı ?

Dostum kusura bakma son bir soru Cooler master t4 mü yoksa deep cool gammaxx s40 mı ?
Kusura bakma çok geç cevap veriyorum.
Ben gammax s40 aldım amd işlemciler intel'e göre daha çok ısınıyor ama boşta 20 25 derece yük altında 35 40 derece sen düşün artık ve kasam çok dandik benim egsoz fan yok, birşey yok, hava akışı yok.

Kusura bakma çok geç cevap veriyorum.
Ben gammax s40 aldım amd işlemciler intel'e göre daha çok ısınıyor ama boşta 20 25 derece yük altında 35 40 derece sen düşün artık ve kasam çok dandik benim egsoz fan yok, birşey yok, hava akışı yok.
Dostum sistemi aldım. Tercihimi intelden yana kullandım.Sadece oyun için aldığımdan dolayı stok soğutucu kullanıyorum yinede teşekkür ettim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı