FM2+ İşlemci Önerisi

Muhammed_trn

Hectopat
Merhaba, elimdeki sistem:

• A68HM Gaming
  • A10 7890K
  • 8 GB 2400 MHz RAM
  • 120 GB SSD
  • 500 GB HDD
  • 500W PSU
  • GTX 1050 TI 4 GB
Yukarıda belirttiğim sisteme önereceğiniz daha iyi bir işlemci var mı?

Merhaba, elimdeki sistem:

• A68HM Gaming
  • A10 7890K
  • 8 GB 2400 MHz RAM
  • 120 GB SSD
  • 500 GB HDD
  • 500W PSU
  • GTX 1050 TI 4 GB
Yukarıda belirttiğim sisteme önereceğiniz daha iyi bir işlemci var mı?
Elinizdeki işlemci o soket için biçilmiş kaftan :) değiştirmenize hiç gerek yok.

1050ti ye zaten yeterli bir işlemcin var, fakat ve lakin şöyle bir durumda var: Çoklu çekirdeğe ihtiyaç duyuyorsan, çoklu çekirdek gereken işler yapıyorsan FX 8300 önerebilirim. Çünkü çoklu çekirdekte FX 8300 sendeki işlemciye göre çok daha iyi bir performans verecektir. Zaten senin işlemcin 4 çekirdek, FX 8300 8 çekirdek. Tamamen sana kalmış bir olay. Ek olarak sendeki işlemci hatırladıgım kadarıyla 28nm de üretildi. FX 8300 ler 32nm, fakat dediğim gibi, çoklu çekirdekte fx 8300 daha fazla performans verecektir.
Ayriyetten FX 8300 senin işlemcinden daha u

1050ti ye zaten yeterli bir işlemcin var, fakat ve lakin şöyle bir durumda var: Çoklu çekirdeğe ihtiyaç duyuyorsan, çoklu çekirdek gereken işler yapıyorsan FX 8300 önerebilirim. Çünkü çoklu çekirdekte FX 8300 sendeki işlemciye göre çok daha iyi bir performans verecektir. Zaten senin işlemcin 4 çekirdek, FX 8300 8 çekirdek. Tamamen sana kalmış bir olay. Ek olarak sendeki işlemci hatırladıgım kadarıyla 28nm de üretildi. FX 8300 ler 32nm, fakat dediğim gibi, çoklu çekirdekte fx 8300 daha fazla performans verecektir.
Önerdiğiniz işlemci AM3 soketli.

Önerdiğiniz işlemci AM3 soketli.
Uyumadım konu başlığını görmemişim çok özür dilerim. FM2 soketse boş yere fx 8300 e geçmek için AM3 soketli anakart almasına ve işlemci almasına gerek yok. Boş yere masraf olur. Bence şuanki işlemciyle kalsın, yeterli performans verecektir.
Tekrardan özür dilerim.

i3 8100 olabilir.
Fm2+ soket istemiştim sizin önerdiginiz işlemci için anakart degistirmem gerekiyor yorumunuz için teşekkür ederim
O soketteki en iyi işlemciye sahipsiniz. Güncel oyunlara yetecektir.
Amd athlon x4 880k bu işlemci benim işlemciden iyi oldugu söylendi performans olarak memnunum ama pubgde drop oluyor bazenleri bende daha iyisi var ise ona geçeyim dedim yorumun için teşekkür ederim
Elinizdeki işlemci o soket için biçilmiş kaftan :) değiştirmenize hiç gerek yok.
Peki bu anakart ile işlemciyi satmak istesem önereceginiz anakart ve işlemci hangisi olurdu
Uyumadım konu başlığını görmemişim çok özür dilerim. FM2 soketse boş yere fx 8300 e geçmek için AM3 soketli anakart almasına ve işlemci almasına gerek yok. Boş yere masraf olur. Bence şuanki işlemciyle kalsın, yeterli performans verecektir.
Tekrardan özür dilerim.
Estagfurullah sorun deil

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı