Fm2+ soket istemiştim sizin önerdiginiz işlemci için anakart degistirmem gerekiyor yorumunuz için teşekkür ederimAmd athlon x4 880k bu işlemci benim işlemciden iyi oldugu söylendi performans olarak memnunum ama pubgde drop oluyor bazenleri bende daha iyisi var ise ona geçeyim dedim yorumun için teşekkür ederimPeki bu anakart ile işlemciyi satmak istesem önereceginiz anakart ve işlemci hangisi olurdu Estagfurullah sorun deil
Bütçeniz önemli ona göre önerebiliriz elinizdeki Ram duracakmı yoksa onuda satıp ddr4 e geçmeyimi düşünüyorsunuz?
Bu arada x4 880k ile çok fazla performans farkı olacağınıda düşünmüyorum .
Bütçeniz önemli ona göre önerebiliriz elinizdeki Ram duracakmı yoksa onuda satıp ddr4 e geçmeyimi düşünüyorsunuz?
Bu arada x4 880k ile çok fazla performans farkı olacağınıda düşünmüyorum .
Anladim edebilecek birisini bulsam üst veririm sorun değil insanlarin kafasina kazinmis bişey var AMD isiniyor AMD darboğaz yapiyor AMD çöp bu algi bitmiyor hiç
Elinizdeki işlemci ile 880K arasında fark yok denecek kadar az. Bu seriyi kullanmış biri olarak evet darboğaz yer yer yapıyor o işlemci. 1050 Ti ile tabii ki. %10-15 dolaylarında yapıyor. Ama hissedilmiyor bile.
Herhangi bir değişiklik yapmayı planlıyorsanız sisteminizi komple satarak daha güncel bir sisteme geçmenizi tavsiye ederim. Onun dışında değişikliğe gerek yok.
Elinizdeki işlemci ile 880K arasında fark yok denecek kadar az. Bu seriyi kullanmış biri olarak evet darboğaz yer yer yapıyor o işlemci. 1050 Ti ile tabii ki. %10-15 dolaylarında yapıyor. Ama hissedilmiyor bile.
Herhangi bir değişiklik yapmayı planlıyorsanız sisteminizi komple satarak daha güncel bir sisteme geçmenizi tavsiye ederim. Onun dışında değişikliğe gerek yok.
Aslında bana göre mantıklı değil performans açısından vs fakat işiniz gereği değiştirmeniz gerekiyorsa bir yandanda oyun oynayacaksanız 1050ti dan aşşağı olan bi laptop almayın derim ben size.
Aslında bana göre mantıklı değil performans açısından vs fakat işiniz gereği değiştirmeniz gerekiyorsa tekrardan bütçeye meselesine geri dönüyoruz 1050ti dan aşşağı olan bi laptop almayın derim ben size.