FM2+ İşlemci Önerisi

MrClown

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde FM2+ destekleyen anakart var. Buna uygun, tedarik edebileceğim bir işlemci arıyorum. Ölü, başka anakart al vs. demeyin farkındayım fakat sistemim böyle.

Dostum sıfır alma bence. İkinci el bakarsan uygun fiyata güzel işlemciler bulursun. Ve arkadaşın önerdiği işlemci APU olduğu için pahalıdır. X4 880 bulursan alabilirsin. Ekran kartın yoksa A10 7890K al.

Aliexpressden zamanında 860k alıp o.c. ile kullanmıştım. Kendisi en iyi işlemcinin 2 alt modeli ve çok fark yok. 880K en iyi işlemcidir. A10 7890K ise bunun APU versiyonu. APU alma pahalı bence ve zaten yeterli gelmez, ayrı gpu ile kullanacaksındır. Bu yüzden 860k Aliexpress de şuan 140tl olması lazım.

Dostum sıfır alma bence. İkinci el bakarsan uygun fiyata güzel işlemciler bulursun. Ve arkadaşın önerdiği işlemci APU olduğu için pahalıdır. X4 880 bulursan alabilirsin. Ekran kartın yoksa A10 7890K al.
GTX950 ekran kartım var. Eski işlemcim A8-6600K idi arızalandı malesef. İkinci el alacağım ama hepsi il dışında olduğu için güvenemiyorum.
Aliexpressden zamanında 860k alıp o.c. ile kullanmıştım. Kendisi en iyi işlemcinin 2 alt modeli ve çok fark yok. 880K en iyi işlemcidir. A10 7890K ise bunun APU versiyonu. APU alma pahalı bence ve zaten yeterli gelmez, ayrı gpu ile kullanacaksındır. Bu yüzden 860k Aliexpress de şuan 140tl olması lazım.
Alabilirim fakat elime geçme süresi 1 ayı geçer sanırım. 2 aydır bilgisayarımı kullanamıyorum.

Karabük'de yaşıyorum. Bir de A serisi ya da Athlon işlemci soketlerinde AM4 yazıyor. Buna anlam veremedim.
Dostum yeni çıkan bazı Athlon işlemciler AM4 soketli. Örneğin Athlon 200 GE modeli AM4 soketine çıkan yeni modellerden.

Alabilirim fakat elime geçme süresi 1 ayı geçer sanırım. 2 aydır bilgisayarımı kullanamıyorum.
[/QUOTE]
Beklemende fayda var 140 150 liralık işlemciyi 300 liraya satan kansızlardan almak istemiyorsan tabi. Vergi bana 17tl çıkmıştı zamanında, fiyatı düşük yazmasını söyle satıcıya alacaksan. Onun dışında X4 860K bu soket için en iyi F/P işlemcisi bana göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı