Nereden tedarik edebilirim ?A10-7890K
GTX950 ekran kartım var. Eski işlemcim A8-6600K idi arızalandı malesef. İkinci el alacağım ama hepsi il dışında olduğu için güvenemiyorum.Dostum sıfır alma bence. İkinci el bakarsan uygun fiyata güzel işlemciler bulursun. Ve arkadaşın önerdiği işlemci APU olduğu için pahalıdır. X4 880 bulursan alabilirsin. Ekran kartın yoksa A10 7890K al.
Alabilirim fakat elime geçme süresi 1 ayı geçer sanırım. 2 aydır bilgisayarımı kullanamıyorum.Aliexpressden zamanında 860k alıp o.c. ile kullanmıştım. Kendisi en iyi işlemcinin 2 alt modeli ve çok fark yok. 880K en iyi işlemcidir. A10 7890K ise bunun APU versiyonu. APU alma pahalı bence ve zaten yeterli gelmez, ayrı gpu ile kullanacaksındır. Bu yüzden 860k Aliexpress de şuan 140tl olması lazım.
Karabük'de yaşıyorum. Bir de A serisi ya da Athlon işlemci soketlerinde AM4 yazıyor. Buna anlam veremedim.Hangi ilde yaşıyorsun? Bulursam yollarım linkini.
Dostum yeni çıkan bazı Athlon işlemciler AM4 soketli. Örneğin Athlon 200 GE modeli AM4 soketine çıkan yeni modellerden.Karabük'de yaşıyorum. Bir de A serisi ya da Athlon işlemci soketlerinde AM4 yazıyor. Buna anlam veremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.