S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #1 Football Manager 2021'de şu hatayı alıyorum ; Daha önce bu hata ile karşılaşan oldu mu? Son 1 haftadır Warzone'da yüksek FPS almak için OC yapıyorum bunun bir etkisi olabilir mi? Warzone'da sürekli DirectX sorunu veriyor.
Football Manager 2021'de şu hatayı alıyorum ; Daha önce bu hata ile karşılaşan oldu mu? Son 1 haftadır Warzone'da yüksek FPS almak için OC yapıyorum bunun bir etkisi olabilir mi? Warzone'da sürekli DirectX sorunu veriyor.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 22 Haziran 2021 #2 Yapmanız gereken hata mesajında yazıyor. Ekran kartı sürücüsünün güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncel değilse resmi sitesinden indirip kurun. Artı 0 Eksi
Yapmanız gereken hata mesajında yazıyor. Ekran kartı sürücüsünün güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncel değilse resmi sitesinden indirip kurun.
KS KS S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #3 Ascendency dedi: Yapmanız gereken hata mesajında yazıyor. Ekran kartı sürücüsünün güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncel değilse resmi sitesinden indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımın sürücüsü güncel. Artı 0 Eksi
Ascendency dedi: Yapmanız gereken hata mesajında yazıyor. Ekran kartı sürücüsünün güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncel değilse resmi sitesinden indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımın sürücüsü güncel.