Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.959 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 Sythexz dedi: In-Game editor var bende ama orada para verebiliyor muyuz ki? Genişletmek için tıkla... Evet.
Sythexz dedi: In-Game editor var bende ama orada para verebiliyor muyuz ki? Genişletmek için tıkla... Evet.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 Yeyil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Anlatır mısınız nasıl yapacağımı?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.959 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #13 Sythexz dedi: Anlatır mısınız nasıl yapacağı mı? Genişletmek için tıkla... Editörü gözlemcilikte açıp ekran görüntüsü yollar mısın?
Sythexz dedi: Anlatır mısınız nasıl yapacağı mı? Genişletmek için tıkla... Editörü gözlemcilikte açıp ekran görüntüsü yollar mısın?
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #14 Yeyil dedi: Editörü gözlemcilikte açıp ekran görüntüsü yollar mısın? Genişletmek için tıkla... Football Manager'in içindeki gözlemcilikten mi bahsediyorsunuz? @Yeyil @Yeyil Yardım eder misiniz? Son düzenleme: 1 Eylül 2023
Yeyil dedi: Editörü gözlemcilikte açıp ekran görüntüsü yollar mısın? Genişletmek için tıkla... Football Manager'in içindeki gözlemcilikten mi bahsediyorsunuz? @Yeyil @Yeyil Yardım eder misiniz?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.959 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #15 İn Game editoru aç. Sythexz dedi: Football Manager'in içindeki gözlemcilikten mi bahsediyorsunuz? Eki Görüntüle 1926729 @Yeyil @Yeyil yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
İn Game editoru aç. Sythexz dedi: Football Manager'in içindeki gözlemcilikten mi bahsediyorsunuz? Eki Görüntüle 1926729 @Yeyil @Yeyil yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #16 Yeyil dedi: İn Game editoru aç. Genişletmek için tıkla... Takımımı seçip In Game Editor'den mali durum sekmesine geldim hocam. @Yeyil
Yeyil dedi: İn Game editoru aç. Genişletmek için tıkla... Takımımı seçip In Game Editor'den mali durum sekmesine geldim hocam. @Yeyil
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.959 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #17 Diğer gelirden geliri arttırır mısın FM 20 editorden farklı bunun editor en son o zaman almıştım ben. Sythexz dedi: Eki Görüntüle 1928150 Takımımı seçip ın Game Editor'den Mali durum sekmesine geldim hocam. @Yeyil Genişletmek için tıkla...
Diğer gelirden geliri arttırır mısın FM 20 editorden farklı bunun editor en son o zaman almıştım ben. Sythexz dedi: Eki Görüntüle 1928150 Takımımı seçip ın Game Editor'den Mali durum sekmesine geldim hocam. @Yeyil Genişletmek için tıkla...
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #18 Yeyil dedi: Diğer gelirden geliri arttırır mısın FM 20 editorden farklı bunun editor en son o zaman almıştım ben. Genişletmek için tıkla... Paranın anında gelmesi için hangisini seçmeliyim?
Yeyil dedi: Diğer gelirden geliri arttırır mısın FM 20 editorden farklı bunun editor en son o zaman almıştım ben. Genişletmek için tıkla... Paranın anında gelmesi için hangisini seçmeliyim?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.959 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #19 Sythexz dedi: Eki Görüntüle 1928189 Paranın anında gelmesi için hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Toplam değeri arttırınca olmuyor mu? Veya yeni gelir ekleyin.
Sythexz dedi: Eki Görüntüle 1928189 Paranın anında gelmesi için hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Toplam değeri arttırınca olmuyor mu? Veya yeni gelir ekleyin.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #20 Yeyil dedi: Toplam değeri arttırınca olmuyor mu? Veya yeni gelir ekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam halletim ama nasıl kaydedeceğimi bulamadım yardımcı olur musunuz?
Yeyil dedi: Toplam değeri arttırınca olmuyor mu? Veya yeni gelir ekleyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam halletim ama nasıl kaydedeceğimi bulamadım yardımcı olur musunuz?