Zer1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #1 Galatasaray'dan romaya geçtim ve sonrasında emre demir ve keremi transfer ettim emre demir alınıyordu kadroya ama kerem alınmıyordu. Belki düzelir diye emre demiri gönderdim ama işe yaramadı, kereme lisans çıkartmamın yolu var mı? Dosya Ekleri IMG20221116013042.jpg 289,8 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2022
Galatasaray'dan romaya geçtim ve sonrasında emre demir ve keremi transfer ettim emre demir alınıyordu kadroya ama kerem alınmıyordu. Belki düzelir diye emre demiri gönderdim ama işe yaramadı, kereme lisans çıkartmamın yolu var mı?
S SamsaraWildAncestor Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #2 Bunun için mod yok mu? Tüm sınırlamaları kaldıran modlar vardı eski FM'ler de. FM23 No More Foreigner Limits | FM Scout For all leagues/cups; No more foreign player limit, No more EU player limit, No more work permit. A database for FM 2023. www.fmscout.com
Bunun için mod yok mu? Tüm sınırlamaları kaldıran modlar vardı eski FM'ler de. FM23 No More Foreigner Limits | FM Scout For all leagues/cups; No more foreign player limit, No more EU player limit, No more work permit. A database for FM 2023. www.fmscout.com