FM23 sözleşme uzatma opsiyonu nasıl aktive edilir?

Serhat223

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, FM23'e yeni başladım. Bir oyuncuya opsiyonlu satın alma bedeli başka bir oyuncuya da kulüp istemesi halinde sözleşme uzatma opsiyonu koydum. Bunları aktive etmek istiyorum ama nereden yapacağımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla oyuncuyu kiraladınız ve satın alma opsiyonu koydunuz. Oyuncunun profilinden teklif yap’a tıklayıp satın alma opsiyonu miktarını girdiğinizde yanda yeşil bir ünlem gözükür, o da teklifin zorunlu olarak kabul edildiği anlamına gelir zaten.

Oyuncunun profiline girince en üst solda sözleşme kısmı olacak. Orada yazar sözleşme uzatma opsiyonunu kullan diye.

Oyuncunun profiline girince en üst solda sözleşme kısmı olacak. Orada yazar sözleşme uzatma opsiyonunu kullan diye.
Soru sözleşme uzatma opsiyonu mu satın alma bedeli mi soruyor? Başlıkta uzatma opsiyonu soruda satın alma opsiyonu var anlayamadım.

Soru sözleşme uzatma opsiyonu mu satın alma bedeli mi soruyor? Başlıkta uzatma opsiyonu soruda satın alma opsiyonu var anlayamadım.
Galiba ikisini de soruyor. Bir oyuncuya opsiyon bir oyuncuya sözleşme opsiyonu koymuş. Yani ikimizde sorduğu bir soruya cevap verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…