FM23 takım önerisi

Vskesliga

Femtopat
Daha fazla  
Şimdiye kadar çeşitli takımlar kullandım. Ancak artık güçsüz takımlar kullanmak istiyorum.
Kriterlerim doğrultusunda bir takım önerebilir misiniz?
5 büyük lig olmasa iyi olur (illa olacaksa en kötülerinden),
Avrupa takımı olsun,
5 Büyük lig dışında olsun ama yine o ligin çok fena olmayan takımlarından biri olsun,
O ligin 1. Liginden olsun (mesela macaristan 1 ligi),
(Mesela gidipte makedonyanın en kötü takımını önermeyin:)).

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiye kadar çeşitli takımlar kullandım. Ancak artık güçsüz takımlar kullanmak istiyorum.
Avrupa takımı olsun,
5 büyük lig dışında olsun ama yine o ligin çok fena olmayan takımlarından biri olsun,
O ligin 1. liginden olsun (mesela Macaristan 1 ligi),
(Mesela gidip de Makedonya'nın en kötü takımını önermeyin:)).

Hocam slavia (çekya)prag ya da nordsjelland (Danimarka) olabilir.

Avrupa takımı olsun,
5 Büyük lig dışında olsun ama yine o ligin çok fena olmayan takımlarından biri olsun,
O ligin 1. Liginden olsun (mesela macaristan 1 ligi),
(Mesela gidipte makedonyanın en kötü takımını önermeyin:)).
Dinamo Zagreb, Slavia Prag, Jablonec, Slovan Bratislava, AJ Auxerre, Racing Santander.

Teşekkürlerde herkes niye çek takımı yazdı:)3 yorumdada görünce:) başka önerilerde bekliyorum:)

Hocam çekya ne çok iyi ne çok kötü vallahi ilk aklıma gelenlerden oldu Bulgaristan liginden ludogorets Romanya liginden fcsb Slovakya liginden bratislava moldova liginden sheriff Belçika liginden standart liege bir tık üstü union sg Almanya liginden union Berlin Hollanda liginden nec nijmegen Süper Lig'ten Trabzonspor İsviçre liginden lugano ya da basel Hırvatistan liginden hajduk split ve son olarak Avusturya liginden Rapid wien veya Lask'ı öneririm iyi oyunlar😀

Hocam çekya ne çok iyi ne çok kötü vallahi ilk aklıma gelenlerden oldu Bulgaristan liginden ludogorets Romanya liginden fcsb Slovakya liginden bratislava moldova liginden sheriff Belçika liginden standart liege bir tık üstü union sg Almanya liginden union Berlin Hollanda liginden nec nijmegen Süper Lig'ten Trabzonspor İsviçre liginden lugano ya da basel Hırvatistan liginden hajduk split ve son olarak Avusturya liginden Rapid wien veya Lask'ı öneririm iyi oyunlar😀

Sağ olun :) kariyer yaptınız mı biriyle?
Yazan olursa bekliyorum hala:)

Sağ olun :) kariyer yaptınız mı biriyle?
Yazan olursa bekliyorum hala:)

Hocam aralarından sadece union Berlin ile yaptım ama yapması biraz uzun sürüyor size önerim standart liege ya da ludogorets ile başlamanız hem bulundukları liglerin iyi takımları hem de altyapılarında alabileceğiniz fena olmayan oyuncularda var her sene şampiyonlar ligine gidebilirsiniz eğer güzel yönetirseniz iyi oyunlar dilerim😃

Hocam aralarından sadece union Berlin ile yaptım ama yapması biraz uzun sürüyor size önerim standart liege ya da ludogorets ile başlamanız hem bulundukları liglerin iyi takımları hem de altyapılarında alabileceğiniz fena olmayan oyuncularda var her sene şampiyonlar ligine gidebilirsiniz eğer güzel yönetirseniz iyi oyunlar dilerim😃

Sağ olun :) YouTube'da görmuşsunuzdur belki Tom FM'nin San Marino şampiyon yapma videosunu gördüm. Biraz onu görunce biraz heyecanlandım ancak o kadar kolay olmadığnı fark ettim:)
Sonra bu taraflara yöneldim. Size de iyi oyunlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı