E Emresel sorular Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 İyi sosyaller cümleten. Game Pass ile FM23 indirdim fakat 1 kere oyuna girebildim. Oyun açılış ekranında "veriler eşitleniyor" kısmında takılı kaldım. Eski konularda da pek çözüm bulabilmiş değilim. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı?
İyi sosyaller cümleten. Game Pass ile FM23 indirdim fakat 1 kere oyuna girebildim. Oyun açılış ekranında "veriler eşitleniyor" kısmında takılı kaldım. Eski konularda da pek çözüm bulabilmiş değilim. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı?
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #2 Eğer ilk defa giriyorsanız biraz bekletiyor sonrası için direk açılıyor genelde oyun. Artı 0 Eksi
KS KS E Emresel sorular Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #3 Kaptan.S dedi: Eğer ilk defa giriyorsanız biraz bekletiyor sonrası için direk açılıyor genelde oyun. Genişletmek için tıkla... Çok bekledim bir türlü giremedim. 3.ye girişimde oldu bu olay. Artı 0 Eksi
Kaptan.S dedi: Eğer ilk defa giriyorsanız biraz bekletiyor sonrası için direk açılıyor genelde oyun. Genişletmek için tıkla... Çok bekledim bir türlü giremedim. 3.ye girişimde oldu bu olay.