Çözüldü FM24 aynı yerde sürekli çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mergyy.00

Femtopat
Daha fazla  
Normal bir şekilde FM24 oynuyordum. 2.sezondayım 31 Aralık'tan 1 Ocak'a geçerken sürekli crash reporter gelip "oyun çöktü" deyip kapatıyor. Tatile çıkmayı denedim, temayı vs. sıfırladım, crash dumps'ı sildim fakat olmadı ne yapmalıyım?

Çözüm
Laptopun kaldıramayacağını sanmıyorum çünkü her kariyerde olmuyor, alt liglerde denediğimde 2025'e geçebilmiştim. Düzeltmenin bir yolu var mı?

Sağ üst taraftan seçenekleri açın, detay seviyesi kısmına tıklayın, sağ üstteki maç şeylerini en az yapın. Anlamadıysanız ekran görüntüsü atayım.
Hocam oyuncu kapasitesiyle alakalı, eğer veritabanında 80k oyuncu varsa 31 Aralık ve 1 Ocak transfer günüdür zaten, fazla transfer olduğunda PC bu veri değişikliklerini kaldıramıyor olabilir.

Hocam oyuncu kapasitesiyle alakalı, eğer veritabanında 80k oyuncu varsa 31 Aralık ve 1 Ocak transfer günüdür zaten, fazla transfer olduğunda PC bu veri değişikliklerini kaldıramıyor olabilir.
Laptop'un kaldıramayacağını sanmıyorum çünkü her kariyerde olmuyor, alt liglerde denediğimde 2025'e geçebilmiştim. Düzeltmenin bir yolu var mı?

Laptopun kaldıramayacağını sanmıyorum çünkü her kariyerde olmuyor, alt liglerde denediğimde 2025'e geçebilmiştim. Düzeltmenin bir yolu var mı?

Sağ üst taraftan seçenekleri açın, detay seviyesi kısmına tıklayın, sağ üstteki maç şeylerini en az yapın. Anlamadıysanız ekran görüntüsü atayım.

Çözüm
Kariyere girip fazla olan ligleri kaldırdım. Oyuncu sayısı da 39000'den 29000'e düştü, yeniden denediğimde sorun çıkmadı şu an kariyere devam ediyorum. Benzer bir durumla karşılaşırsam dediklerinizi uygulayacağım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı