Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Şu an Atl. Bilbao takımındayım, transfer yapmak istiyorum ama Bask olmayan oyunculara izin verilmiyor diye transfer yapamıyorum. Bunu nasıl çözerim?
Şu an Atl. Bilbao takımındayım, transfer yapmak istiyorum ama Bask olmayan oyunculara izin verilmiyor diye transfer yapamıyorum. Bunu nasıl çözerim?
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 6 Temmuz 2024 #2 Çiçek0 dedi: Şu an Atl. Bilbao takımındayım, transfer yapmak istiyorum ama Bask olmayan oyunculara izin verilmiyor diye transfer yapamıyorum. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Hocam Athletic Bilbao'nun olayı o zaten Bask bölgesi hariç transfer yapmıyor bu kulüp gerçekte de politikası böyle. Artı 0 Eksi
Çiçek0 dedi: Şu an Atl. Bilbao takımındayım, transfer yapmak istiyorum ama Bask olmayan oyunculara izin verilmiyor diye transfer yapamıyorum. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Hocam Athletic Bilbao'nun olayı o zaten Bask bölgesi hariç transfer yapmıyor bu kulüp gerçekte de politikası böyle.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 Gerçekte de böyleler zaten. Değiştirilecek bir durum yok, özel olma sebepleri bu. Artı 0 Eksi
KS KS Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 Aa anladım hocam Altınordu'nun yabancı oyuncu almaması gibi.Daha önce duymamıştım bunu,teşekkürler. Artı 0 Eksi