FM24 defans önerileri

marvel35

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
FM24 defans önerileri işe yarayacak her kesime hitap edecek listem var parça parça gelecek tabii.

Leny yoro
Güçlü fizikli genç geliştirebilir man und bu oyuncuyu genelde oynatmıyor ve kiralıyor ama 2.sene alınabilir bonservisi düşüyor.

Jean clear todibo
FM'nin diğer bir dinamosu genç stoperi neredeyse her ligden takım teklif yapar kaparsanız çok rahat nakit e çevirirsiniz hızlı gelişir kornerlerde iyi skora katkı sağlıyor tescilli onaylı.

Ashley Phillips
Ucuz olmasa da kiralarken satın alma opsiyonlu alınabilir çok çok gelişmeden alınırsa eğer bayağı değerli olur benim Altay kariyerimde vardı bayağı da oynattım.

Diomande

Çok birşey demeye gerek yok bu adam için bilen bilir ama alıp oynatmak başkadır varsa bütçe acımayın derim.

Maxim de cuyper
Buraya kadar hep stoper yazdım bir de solbek yazalım.
Belçika yetenek yuvası bunlarda onlardan biri özellikle anderlecht kesinlikle bu lige bakın derim sol kanadı komple kullanmıyor belki ama tam bir sahte bek içe kat eder yerine döner orta açar mantıklı bir transfer olur.

Raul Torrente
Dinamo zagrebte belki de tek avrupalılardan :) yaşıda bonserviside iyi güçlü ve dayanıklı braga, Ajax, westham vb takımlara cuk oturur

Juma bah
Man City'nin bence gelecekte banko oynatacağı bir yıldız alması zor 50-60M bandında bonservisi var 17 yaşında olmasına rağmen ama kiralanabilir ve gerçekten önümüzdeki yıllarda adını çok sık duyarız diyorum.

Şimdilik bu kadar devamını yavaş yavaş yazmaya devam edeceğim.
Sağ bek sol bekler gelecek tabii hep stoper olmaz.

Bol bol şampiyonluklar :)

Seriye devam...

Dennis cirkin sol bek.
Sunderland'ın parlayan yıldızlarından bu sezonda çok işler yaptı aynı katkıları FM de yapar belki skora çok katkı yapamaz ama genç ve dinamik olması + bonservisi uçuk olmaması iyi bir savunmacı yapıyor

Yan couto sağ bek.
Man City de barınamadı ama oyunda gerçekten çok transfer etmek istenen bir bek ben hiç alıp oynatmadım ama karşı rakibim oldu ve zorladı. Oyundaki rakamlar bazen abartı olabiliyor ama bazen de bir anda futbolcu değeri düşebiliyor o anlarda alınabilir.

Loic mbe soh
Braga'da sol ve stoper olarak çok amaçlı potansiyeli çok olmasa da Anadolu takımlarında çok fazla iş yapar.

Giorgio scalvini.
Dünya çapında stoperleri arasında şu an bence top 5 olur iyi bir bireysel antrenman ile kişiliğine sıkı markaj yapılınca tam bir tank.

Marco kana.
Daha önce de dediğim gibi Belçika ligini mutlaka açın. Ben bu oyuncuyu FM20-21 serilerinden beri bilirim potansiyelli ve güçlüdür şiddetle tavsiye ederim.

Victor gomez sağ bek.
Alıpta yıllarca sağ bek aramanıza gerek kalmaz tabii üst düzey takımlar hariç

Yssouf sankhare.
Alırım geliştiririm satarım derseniz alın hele ki alt liglerde banko oynar uğraşmazsınız kendi kendine gelişir.

Saba kharebashvili sol bek.
Geleceğin parlak gürcüsü daha 16 yaşında hız hızlanma ( 16 ) kolay geliyor aşırı potansiyel var müthiş sol ayak uzaktan muz ortalar pivot santrafor varsa alın 1-2 sezon içinde elinizden kaçmazsa banko 10 asist sezonda.

Amar dedic sol bek.
FM'nin wonderkid's sıralamasında bence.
Bütçe varsa alınır yoksa oyuncu satıp alınır :) deneyenler varsa ki benim oynama şansım olmadı yazarsa sevinirim.

Mart'im chelmik.
Porto yine bildiğimiz gibi yıldız çıkartmaya devam ediyor.
Hem FM'de hem Real'de bu oyuncuyu bence birçok kez duyucaz ve izleyeceğiz umarım yanılmam.
Bonservisi 8-10M arası ama pişman etmez hele alt ligleri hiç etmez orta sıra takımlardada bence iş yapar ama alıp oynatmak yetmez ilgi ister genç yetenek.

Konu pek ilgi çekmesede birileri mutlaka bakar ve görür yardımım olur umarım.

Maxim dal
Türk statüsünde geçiyor Anadolu hatta 4 büyüklerde oynuyor bazı kariyerlerde denk geldim.
Avrupa içinde orta dereceli çok amaçlı.

Veljko milosavljevic
Gayet gelişime açık uzun boylu ileride para kazandırır.

Madi monamay
Avrupa takımlarına rahat satılır. Zaten eskş fmciler 24'te kariyer yapanlar biliyor.
Bilmeyenlerde alıp denesin pişman etmez.

Dani vivian
Evet bonservisi ilk sezon bile yüksek ama defansta sıkıntı çeken takıma ilaç.

Perr schuurs
Boy 1,91 zıplama15 yaş24
Gayet iyi bonservisi 10M civari ve alınır yani ilk etapta çok iş yapar.

Mathias fjortoft lovik
Özellikle Türkiye kariyeri yapanlar için sol bekte derde deva diyebilirim 3-5 sezon sonra bile alsanız yaşı hala çok geçmemiş oluyor denediğim bir oyuncu başarılı.

İvan fresneda
Yeni başladığım udinese kariyerinde almak veya kiralamaya çalıştığım bir sağ bek.
Umarım gelir uğraşacağım ve kesinlikle pişman etmeyecek.
İspanyol olması + madrid barça gibi takımlar ileride teklif ediyor kurallar gereği yaş19.

Hector fort
Barçanın 17'lik yıldızı bana göre üst düzey takımda değilseniz kesinlikle alıp geliştirin.
İleride iyi de para eder ama satmam ben böyle adamları takımın kimyasını bozuyor çok transfer.

Jorrel hato
Ajax altyapı fabrikasından bir genç yetenek daha.
İlk sezon yaş18 boy1, 87 ama boy gelişir kesin...

Owen beck
Liverpool'da oynayamıyor ama sebebi belli gibi:)
Gelişmemesi için bir sebepte yok en kötü ihtimal kiralanır özellikle İngiltere alt ligleri.

Nordi mukiele
PSG zaten otomatik kiralıyor gereksiz bir transfer onlar için. Kiralanır denenir diye düşünüyorum.

Gençlere yönelik bir sunum yapmaktaki tercihim geliştirip satmakta bu oyunun parçalarından
Para yoksa gelen olsa bile maaş veremediğiniz zaman maalesef hüsran.

Az da olsa okuyup ya da okumadan buradan yararlanan varsa ne mutlu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı