FM24 Draft kadro önerisi

Miralay Paşa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 3 arkadaşım ile birlikte FM24 Draft modu oynayacağız. Benim futbolcu bilgim onlara göre çok daha düşük. 4-3-3 Sergen Hocanın taktiğini oynamayı planlıyorum. Yapabileceğim en iyi takımı kurmam için hangi oyuncuları önerirsiniz. Başka taktik de kullanabilirim bu arada 4-3-3 şart değil. Bütçe 85 Milyar TL/855 milyon Euro.

Son düzenleme:

Hocam bütçeniz nedir acaba?

Hocam oyunda euro dolar pound gibi seçenekler varken neden TL?

Hocam emin misiniz 85 milyon TL olmadığına?
85 milyar evet.

Hocam seçeneklerden para birimini değiştirirsen sıkıntın hallolur. Bir de draft bugün mü?
Yarın oynayacağız saat 17.00 gibi.

Hocam seçeneklerden para birimini değiştirirsen sıkıntın hallolur. Bir de draft bugün mü?
Reis az önce sordum 855 Milyon Euro imiş.

85 milyar evet.

Yarın oynayacağız saat 17.

Hocam oyuncu değerlerini tam hatırlamıyorum. Ama hatırladığım kadarıyla kaleye ederson yedeğine mamardashvili ya da de gea( hangisi ucuzsa) beklere trent alexander arnold ile cancelo, yedeklerine ise gvardiol ve frimpong alırdım ben olsam stopere ise militao ve de light alırdım yedeklerine ise tah ile kurt zouma alırdım(reytinglerini hatırlamıyorum ama idare eder bu oyuncular) orta saha ise iki 8 numara ve bir 10 numarayla kurardım. Onlarda ise toni kross, barella, bernardo silva yedekleri ise de paul, Mount tielemans alarak orta sahamı kurardım. Sağ kanadıma salah yedeğine malcom, sol kanadıma grealish yedeğine de sterling, santraforuma ise vlahovic ve ollie watkinks alırdım. Hocam oyuncu değerlerine transfermarkt'tan baktım oyunda farklılıklar olabilir. Taktik ise 4 2 3 1 pozitif futbol ve kanat oyunu kullanabilirsiniz. İyi oyunlar.

Sağol kral iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…