okumura Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Ne yapsam bilmiyorum. Açık tutsam arada hile gibi olur kapatırsam da bazen çok zorlanıyorum ne yapmalıyım?
Ne yapsam bilmiyorum. Açık tutsam arada hile gibi olur kapatırsam da bazen çok zorlanıyorum ne yapmalıyım?
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #2 Bu sizin oyununuz istediğinizi yapabilirsiniz, ben açık tutuyorum arada küçük hileler yapıyorum ama çok abartı olursa sarmıyor.
Bu sizin oyununuz istediğinizi yapabilirsiniz, ben açık tutuyorum arada küçük hileler yapıyorum ama çok abartı olursa sarmıyor.
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 31 Aralık 2024 #3 Açık kalabilir özelliklerini kullanmadıgın sürece pek hile sayılmıyor, FM24'ün zaten kendi metası berbat 5 sezon şampiyon yaptım klübü adamlar bir spoortif direktör aldım diye klübü batırdım mesajı çekiyor bana.
Açık kalabilir özelliklerini kullanmadıgın sürece pek hile sayılmıyor, FM24'ün zaten kendi metası berbat 5 sezon şampiyon yaptım klübü adamlar bir spoortif direktör aldım diye klübü batırdım mesajı çekiyor bana.