FM24 editörde oluşturulan takım nasıl kaldırılır?

DarkSummer

Hectopat
Editörde denemek için bir takım oluşturmuştum Mali durumunu itibarını filan fulledim Türkiye üzerine takımı kurdum oyunda o kaydettiğim dosyayı seçmememe rağmen oluşturduğum takım oyunda gözüküyor ve bende Süper Lig'de takım yönetirken oluşturduğum takım lig de ki oyuncuları alıyor ve ligin kalitesi azalıyor. Bu takımı şu anki oynadığım takımı filan bozmadan nasıl oyundan kaldırabilirim?

Kayıtlı olan dosyayı silersen düzelir

Editörde duruyor mu bilmiyorum ama oyun içi ve belgeler kısmındaki dosyalardan silersen gider.

Hocam başlangıç ekranında yeni takım seçeceğimiz zaman oradan seçip seçmeme kısmını biliyoroum sadece oyun içinden mevcut takımı yönetirken nasıl silebilirim tarif edebilir misiniz?

Editörde duruyor mu bilmiyorum ama oyun içi ve belgeler kısmındaki dosyalardan silersen gider.

Ayrıca editörden o dosyayı sildim yeni bir kariyer seçeceğim zaman o dosya gözükmüyor mevcut oyunda duruyor takım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…