Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 4 20 Mayıs 2025 #1 FM24 Beşiktaş seçtim ve eski oyuncular duruyor Rebic Aboubakar vesaire. Bunu nasıl güncelleyeceğim, neden böyle oldu? Eg bedava almıştım.
FM24 Beşiktaş seçtim ve eski oyuncular duruyor Rebic Aboubakar vesaire. Bunu nasıl güncelleyeceğim, neden böyle oldu? Eg bedava almıştım.
Perseus1 Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #2 Transfer yaması yapman lazım YT'ye yaz 5 dakikalık iş.
çikolonzo Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #3 Glarious0 dedi: FM24 Beşiktaş seçtim ve eski oyuncular duruyor Rebic Aboubakar vesaire. Bunu nasıl güncelleyeceğim, neden böyle oldu? Eg bedava almıştım. Genişletmek için tıkla... yama yapman lazım kanka youtube ve fm scout sitelerinde mevcut bakabilirsin
Glarious0 dedi: FM24 Beşiktaş seçtim ve eski oyuncular duruyor Rebic Aboubakar vesaire. Bunu nasıl güncelleyeceğim, neden böyle oldu? Eg bedava almıştım. Genişletmek için tıkla... yama yapman lazım kanka youtube ve fm scout sitelerinde mevcut bakabilirsin
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 4 20 Mayıs 2025 #4 çikolonzo dedi: yama yapman lazım kanka youtube ve fm scout sitelerinde mevcut bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. çikolonzo dedi: yama yapman lazım kanka youtube ve fm scout sitelerinde mevcut bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam en son sürümü atar mısınız Talisca elan ricardo olan falan bulamadım ben. Son düzenleme: 20 Mayıs 2025
çikolonzo dedi: yama yapman lazım kanka youtube ve fm scout sitelerinde mevcut bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. çikolonzo dedi: yama yapman lazım kanka youtube ve fm scout sitelerinde mevcut bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam en son sürümü atar mısınız Talisca elan ricardo olan falan bulamadım ben.
çikolonzo Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #5 Glarious0 dedi: Teşekkürler hocam. Hocam en son sürümü atar mısınız Talisca elan ricardo olan falan bulamadım ben. Genişletmek için tıkla... bence bu sene sonunu bekle bir sekilde cunku kadrolar yine yenilenecek
Glarious0 dedi: Teşekkürler hocam. Hocam en son sürümü atar mısınız Talisca elan ricardo olan falan bulamadım ben. Genişletmek için tıkla... bence bu sene sonunu bekle bir sekilde cunku kadrolar yine yenilenecek
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 4 20 Mayıs 2025 #6 çikolonzo dedi: bence bu sene sonunu bekle bir sekilde cunku kadrolar yine yenilenecek Genişletmek için tıkla... Hocam oynamak istiyorum şuan ki kadro olsa yeter.
çikolonzo dedi: bence bu sene sonunu bekle bir sekilde cunku kadrolar yine yenilenecek Genişletmek için tıkla... Hocam oynamak istiyorum şuan ki kadro olsa yeter.
çikolonzo Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #7 Glarious0 dedi: Hocam oynamak istiyorum şuan ki kadro olsa yeter. Genişletmek için tıkla... valla bende sadece bal ligi yaması var fm scout a girip indirebilirsin sorunsuz site orası
Glarious0 dedi: Hocam oynamak istiyorum şuan ki kadro olsa yeter. Genişletmek için tıkla... valla bende sadece bal ligi yaması var fm scout a girip indirebilirsin sorunsuz site orası
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 4 20 Mayıs 2025 #8 çikolonzo dedi: valla bende sadece bal ligi yaması var fm scout a girip indirebilirsin sorunsuz site orası Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorum olmuyor çok saçma bu ya.
çikolonzo dedi: valla bende sadece bal ligi yaması var fm scout a girip indirebilirsin sorunsuz site orası Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorum olmuyor çok saçma bu ya.
çikolonzo Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #9 Glarious0 dedi: Hocam yapıyorum olmuyor çok saçma bu ya. Genişletmek için tıkla... 24 yama konusunda cok kotu ustam bende de yabancı sınırı yaması olmuyor
Glarious0 dedi: Hocam yapıyorum olmuyor çok saçma bu ya. Genişletmek için tıkla... 24 yama konusunda cok kotu ustam bende de yabancı sınırı yaması olmuyor
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Mayıs 2025 #10 https://sortitoutsi.net/football-manager-data-update/download indir belgeler, sports interactive, FM24, editör data içine at. Oyuna girdikten sonra da yeni oyun deyince sürüm kısmı var oradan dosyaları tik atman lazım.
https://sortitoutsi.net/football-manager-data-update/download indir belgeler, sports interactive, FM24, editör data içine at. Oyuna girdikten sonra da yeni oyun deyince sürüm kısmı var oradan dosyaları tik atman lazım.