FM24 her maç aşırı gol yememek için ne yapmalı?

Gamer_2572

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 16gb ram
Merhaba. FM24 de her maç mesela 4 gol atıp, 4 gol yiyorum aynı maçta. Ne yapmam lazım? Dizilişim 4 2 4 pozitif futbol. Neler yapmam lazım? Ama mesela 4 gol yiyorsam 2'si, arkaya atılan toplardan yiyorum, stoperlerim yakalayamıyor. Savunma hattı çizgisi, geride.

Hangi takımla ve kimlerle oynadığında önemli ama stoperlere kişisel olarak geride kal talimatı verebilirsin.

Arkaya atılan toplardan gol yememek için hızlı stoper oynatabilirsiniz. Ataklarda defans oyuncularınızın fazla ileri çıkmamasını sağlayabilirsiniz. Orta sahanızı da çok ileride tutmayın derim. En azından bir orta saha oyuncunuzu defansif ağırlıklı oynatabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
4-2-4 pozitif futbol ile çok gol atman ve yemen normal zaten.

Ayrıca profil fotoğrafınızda GS logosu görüyorum. Gerçek hayattan örnek alıp gollerin iptal edilmesi için hakemleri kiralayabilirsiniz.
Kaynak: Ana Sayfa - Hakem Hataları
Tüm lehteki ve aleyhteki hatalar fenerliye anlatılır gibi tek tek anlatılmış :)
1739347945334.png
1739347969355.png
1739348017515.png

Son düzenleme:
Kaynak: Ana Sayfa - Hakem Hataları
Tüm lehteki ve aleyhteki hatalar fenerliye anlatılır gibi tek tek anlatılmış :)
Eki Görüntüle 2421916Eki Görüntüle 2421918Eki Görüntüle 2421922
O zaman umarım Fenerliler anlar diyelim. Size hayatla ilgili bir öneride bulunacağım. Sadece futbol için değil genel olarak hayatla ilgili. Kendiniz görmediğiniz şeylere kolay kolay inanmayın. Peşine düşün, araştırın ve ciddi kanıtlar bulduğunuzda hala aksini gösteren kanıtlar yoksa o zaman inanın. Bu tarz sitelerden elde edeceğiniz bilgiler sizi yanılgıya düşürebilir. Siteyi ilk defa görüyorum. Adil ve profesyonel kullanılırsa çok faydalı olabilir. Umarım öyle de olur. Tekrar söylüyorum kendi kanıtlarınıza sahip olmadığınız konulara, özellikle de internette bulunan verilere kolay kolay inanmamanız sizin iyiliğinize olur. Belki bilirsiniz Eray isimli yayıncının "devletin veritabanında" bulunan fotoğrafı Neymar fotoğrafı ile değiştirildi. Bir gün devletin sistemlerinden birine girdiğinizde fotoğrafınızda Neymar olduğunu düşünün. İşte bu yüzden ne yapmıyoruz? İnternetteki verileri "kesin kanıt" olarak almadan önce derinlemesine araştırma yapıyoruz. Gördüğünüz gibi Galatasaraylı arkadaşlar gerçekte olduğu gibi sanalda da eleştiri kaldıramıyor. Mesajımı rapor edip o kısmı sildirmişler😂 Ne diyelim hayatta başarılar.

O zaman umarım Fenerliler anlar diyelim. Size hayatla ilgili bir öneride bulunacağım. Sadece futbol için değil genel olarak hayatla ilgili. Kendiniz görmediğiniz şeylere kolay kolay inanmayın. Peşine düşün, araştırın ve ciddi kanıtlar bulduğunuzda hala aksini gösteren kanıtlar yoksa o zaman inanın. Bu tarz sitelerden elde edeceğiniz bilgiler sizi yanılgıya düşürebilir. Siteyi ilk defa görüyorum. Adil ve profesyonel kullanılırsa çok faydalı olabilir. Umarım öyle de olur. Tekrar söylüyorum kendi kanıtlarınıza sahip olmadığınız konulara, özellikle de internette bulunan verilere kolay kolay inanmamanız sizin iyiliğinize olur. Belki bilirsiniz Eray isimli yayıncının "devletin veritabanında" bulunan fotoğrafı Neymar fotoğrafı ile değiştirildi. Bir gün devletin sistemlerinden birine girdiğinizde fotoğrafınızda Neymar olduğunu düşünün. İşte bu yüzden ne yapmıyoruz? İnternetteki verileri "kesin kanıt" olarak almadan önce derinlemesine araştırma yapıyoruz. Gördüğünüz gibi Galatasaraylı arkadaşlar gerçekte olduğu gibi sanalda da eleştiri kaldıramıyor. Mesajımı rapor edip o kısmı sildirmişler😂 Ne diyelim hayatta başarılar.
Haftada ortalama 7-8 maç izlerim. Galatasaray maçlarını %99 ihtimalle izlerim, Fenerbahçe maçlarını ise son zamanlarda ki üst seviye ''rekabet'' den dolayı %90 ihtimalle izlerim. Yani bu dediklerimi bir siteden gördüğüm için söylemiyorum, her maçı izliyorum. Sana 30 saat araştırma yapıp tüm hatalı pozisyonları tek tek gösteremeyeceğim için benim yerime bunu yapan başka kişilerin verilerini attım sana. O sitede tüm hatalı pozisyonlar görseller veya gifler ile anlatılmış ve hatalı karar olduğu söylenmiş. Altta aleyhinize yapılan bir hatanın örneğini koydum. Tek tek incele yüreğin yeterse ondan sonra gel tartışalım.
1739352724729.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı