FM24 için kanat önerisi

40M euro bütçe var. 2025 yılında cagliari ile oynuyorum. Sağ kanata ne önerirsiniz? Bardghji Arsenal'e gitti.

Bazen man City istenmeyenlere attığı için savio çok ucuz oluyor, o olabilir. 10 numara oyuncularını alıp Kanada devşirebilirsin, öneri istiyorsan; kanat olarak: Mikey moore (bazı savelerde çok kötü oluyor kontrol edip oynat, bazen de Messi oluyor), arda AKG'ün, lorran, estevao (anlık transfer yaması varsa alamazsın, Chelsea ile anlaştı), julio encisio, joao rego, nico paz olabilir. Ama bütçen çok değil ve Cagliari'nin itibarı da üst düzey değil, bunları da göz önüne alırsak, hem doğru hem gerçekçi tercih olarak ben şunları öneririm: Arda AKG'ün, duranville, ouedraogo (on numara ama Kanada devşirebilirsin), mastantuono (bu da 10 numara ama kanat oynar) benim önerilerim böyle. Bu arada bu dediklerimin hepsinin gelişme payı var, wonderkid yani sen eğer hemen oynasın diyorsan, sottil falan alabilirsin.

Hocam aslında arda AKG'ün. Yazım denetimi kısmında düzelt yapınca arda AKG'ün oluyor. Şimdi düzeltmeden yazdım.

Anladım hocam. Teşekkür ederim.

Hocam aslında arda AKG'ün. Yazım denetimi kısmında düzelt yapınca arda AKG'ün oluyor. Şimdi düzeltmeden yazdım.

Hocam direkt oynayacak kanat olarak hangi oyuncu önerirsin?

Anladım hocam. Teşekkür ederim.

Hocam direkt oynayacak kanat olarak hangi oyuncu önerirsin?

40M bütçe ve ortalama itibarla anlık süper oynayacak oyuncu bulmak epey zor. Dediğim gibi bazen bazı kulüpler bazı oyuncularını istenmeyenler listesine/transfer listesine koyarlar, örnek olarak ben bunu kullanarak savio çektim 7.5 milyona. Bunu kullanabilirsin. Açıkçası çok bilgim yok anlık oynayacak hakkında ama riccardo sottil, barış alper yılmaz veya assadi olabilir belki, son olarak kiralık madueke, elliot, nico williams veya conceição deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı