FM24 için yama ve paket önerisi

ASHz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben geçen yıldan beri FM 24 oynuyorum. O zaman bir arayüz yaması ve logo oyuncu yüzü yaması indirmiştim. Bir de ekstra oyuncu yaması indirdim. Oyuncu yaması ile arayınca çıkmayan oyuncular da çıkıyordu. Fakat ben bilgisayarı sıfırladım ve bunların hepsi gitti. Bunlar için yama nereden tekrar indirebilirim? Ben genel olarak bilgisayardan anlamıyorum o yüzden kusura bakmayın. Bir de ekstra olarak oyuna girdiğinde lobide arkada hangi takımı yönetiyorsan o takımın forması oluyordu. Yine o olabilirse süper olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Formaların arkada gözükmesi zaten Fm'nin kendisinde var. Ayrıca sortitoutsi sitesinden yüz paketleri ve transfer yamalarını indirebilirsiniz. Youtube'da bunlarla alakalı bir sürü tutorial var onlara bakabilirsiniz.

Merhaba ben geçen yıldan beri FM 24 oynuyorum. O zaman bir arayüz yaması ve logo oyuncu yüzü yaması indirmiştim. Bir de ekstra oyuncu yaması indirdim. Oyuncu yaması ile arayınca çıkmayan oyuncular da çıkıyordu. Fakat ben bilgisayarı sıfırladım ve bunların hepsi gitti. Bunlar için yama nereden tekrar indirebilirim? Ben genel olarak bilgisayardan anlamıyorum o yüzden kusura bakmayın. Bir de ekstra olarak oyuna girdiğinde lobide arkada hangi takımı yönetiyorsan o takımın forması oluyordu. Yine o olabilirse süper olur.
FM24 Data Update - FM24 Transfer Update - FM24 Summer Update - Update FM24 with Latest Database - FM2024 - Football Manager 2024 Transfer yaması.
Cut-Out Player Faces Megapack - FM24/25 Update - Football Manager 2024/25 - Player Faces Yüz yaması.
TCM24 - Logopack FM24 / FM2024 - TCMLogos.com Logo yaması.
FM Slovakia Forma yaması.

Eğer şu an yoksa tema değiştirmiş olabilirsin. Bazı kullanıcıların yaptığı temalarda arkada forma olmuyor.

tamamdır teşekkür ederim hocam

Tamamdır teşekkür ederim hocam

Logolarda gelecek mi hocam

Logo paketi; Megapack TCM24

Yüz paketi; https://sortitoutsi.net/media/3472153/download

Kurulum için ekteki video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkürler videoyu izledim uygulayacağım sabah

Hocam oyuncu yüzlerini qBittorrent ile indirdim fakat yaklaşık 1M küçük PNG var bunları nasıl taşıyacağım belgeler kısmındaki faces klasörüne, uzunca bir süre yüzde 0 da kalıyor. Baktım kimse yazmamış oyuncu yüzlerini nasıl taşıyabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı