Luzi10
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
Biz FM24'ten devam ediyoruz ve bence FM26'dan daha iyi kemik kitle için
her neyse kemik kitle falan dedik aslında ama ben de oyun bedava verilince başlamış önceden de az buz FM23 tecrübesi olan biriyim, Haziran ayının başlarında oyunu bıraktım (ara verdim.) Çünkü bir newcastle kariyerim vardı ve oyunu gerçekten fulledim, kötü milli takımlarla dünya kupası mı almadım, yedek oyuncularımın bile en pahalı oyuncu olması için mi çabalamadım kısaca fullendi O ve O yüzden beni çok sıktı ve oyunu sildim falan geçen gün tekrar başladım sıkılmıştım şifa gibi geldi oyun. Atalanta kariyeri açtım şu an 4. gün falan ve ilk sezonun sonuna çok yakınız, ligde ya 1. ya 2. olacağız, çok iyi regenler topladık yani Max 3-4 sezona oyunu kıracağız gene. Avrupa kupasında da finaldeyiz. Ben bu kariyeri Max 3 sezon oynarım bana yeni kariyer önerisi lazım. Büyük takım elbette istemiyorum, benim en keyif aldığım küme düşme çıkma derdi olmayan takımlar örneğin valencia falan. Gegenpress seven para kullanmayı bilen bir FM oyuncusuyum (Genie scout skills). Ona göre önerirseniz sevinirim ama eğer diyorsanız bu takım alt ligde ama oynaması çok eğlenceli, sarıyor vs. o zaman deneriz sonuçta ben de hiç alt lig kariyeri yapmamış değilim.