FM24 taktik nasıl?

yusu.w

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu taktikle Bundesliga'da 68 puanla 3. oldum, 1. bayern 74 puanda 2. leipzig 71 puanda. Gol kralı da füllkrug oldu. Sizce nasıl? Ayrıca maç içerisindeyken birkaç taktik değişikliği yapıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-30_223312530.png
    419,4 KB · Görüntüleme: 167
  • Ekran görüntüsü 2024-10-30 222518.png
    94,8 KB · Görüntüleme: 145
  • Ekran görüntüsü 2024-10-30 222542.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 93
  • Ekran görüntüsü 2024-10-30 222606.png
    88 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu taktikle Bundesliga'da 68 puanla 3. oldum, 1. bayern 74 puanda 2. leipzig 71 puanda. Gol kralı da füllkrug oldu. Sizce nasıl? Ayrıca maç içerisindeyken birkaç taktik değişikliği yapıyorum.

Fazla bekletmeden orta aç seçeneğini kapatsanız daha iyi olabilir bence ama emin değilim. Taktik güzele benziyor bu arada her ne kadar benim tarzım olmasa da.

Taktikin eksikleri çok geliştirilmesi lazım Dortmund'la 3.olmanızda iyi bir performans göstergesi değil oyun ilk sezon size çok tatlı davranıyor bu senenin meta sı gegeenpress oynatın sonra teşekkür edersiniz 4-2-3-1 oynatın isterseniz kendi taktikimi atabilirim Fenerbahçe ile 6.sezonda şampiyonlar ligi geldi 6 sezonda 5 şampiyonluk yaşadım 1 de Avrupa ligini aldım.

Ş. Liginde kanat yokken bu takımın içinden geçerler benden demesi. Kenarları sadece beke bırakırsan ilerlemen çok zor 3-5-2 bile oynasan arkadaki 3 lünün pozisyon alma bilgisinin yüksek olması lazım

Ben şahsen 5-2-3 oynayip DOS ve kanat bek kullanıyorum atak olarak güzel oluyor.

Fazla bekletmeden orta aç seçeneğini kapatsanız daha iyi olabilir bence ama emin değilim. Taktik güzele benziyor bu arada her ne kadar benim tarzım olmasa da.
Füllkrug uzun boylu, kafa vuruşu da yüksek olduğundan açmıştım. Ayrıca bazen penaltı da kazandırabiliyor.

Meta taktikle oynamayı pek sevmiyorum ama eleştiri için teşekkürler.

Ş. Liginde kanat yokken bu takımın içinden geçerler benden demesi. Kenarları sadece beke bırakırsan ilerlemen çok zor 3-5-2 bile oynasan arkadaki 3 lünün pozisyon alma bilgisinin yüksek olması lazım
Haklısınız, son16'da Feyennord'a elendim. Eleştiri için teşekkürler.

Füllkrug uzun boylu, kafa vuruşu da yüksek olduğundan açmıştım. Ayrıca bazen penaltı da kazandırabiliyor.

Evet işe yarar yönleri var tabii ama şahsi fikrim kanat oyuncunuz da yokken oyunu orta açmaya değil de pas atmaya yönelik kurmak, tabii karar sizin.

Evet işe yarar yönleri var tabii ama şahsi fikrim kanat oyuncunuz da yokken oyunu orta açmaya değil de pas atmaya yönelik kurmak, tabii karar sizin.
Hocam konu dışı bir soru olacak ama, bazı kişilerde görmüştüm, solda tüm talimatlar gözüküyordu. Bende gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim?

Hocam konu dışı bir soru olacak ama, bazı kişilerde görmüştüm, solda tüm talimatlar gözüküyordu. Bende gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim?

Talimatlardan kastınız nedir tam olarak? Eğer elinizde örnek fotoğraf varsa daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…