FM24 taktik nasıl?

yusu.w

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
resim_2025-08-23_211915216.png

Güzel gibi ama içime tam sinmedi. 2. sezondayım. Yorum, eleştirilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2561512

Güzel gibi ama içime tam sinmedi. 2. sezondayım. Yorum, eleştirilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Zaten Gegenpress'e yakın oynuyorsun "tempoyu düşür" talimatını kapatmalısın, göbekten oyna yerine "kanatlardan oyna" ve "bindiren beke pasla" tarzı 2 adet talimat olması lazım onlar daha meta onları açmalısın, zaten defans hattın hızlı değil bu nedenle "defansı çok önde kur" yerine "defansı önde kur" talimatı daha işine gelir. Kadroya gelirsek bitçok yanlış tercih yapmışsın bence. Öncelikle Build-up hesabı yapacağım; simetrik taktik kullanıcağını varsayarsak beklerini kanat bek veya standart bek hücum şeklinde ve kanatlarını da kanat forvet şeklinde kullanmalısın. 2 adet oyun kurucu kullanmak yanlış bir tercih olabilir ancak açıkçası bu konuda pek bir fikrim yok. Sigorta bek mevkisini FM'de alt lig dışı kullanmam çok meta dışı bir rol bence sahte bek veya standart bek ona kalırsa çok daha meta çok buglu roller. Oyuncu olarak sesko tam olmuş mis gibi, ancak trafford, abdülkerim, marmol, Ali turap, kross, Furkan ve Yusuf bana kalırsa yanlış onların yerine takviye yapacağım tavsiye ver dersen de sen sırayla şunları önerebilirim: Seimen, restes - diomande, sylla, scalvini - barco - fort, jimenez, aarons, - bergvall, bernal, mctominay, nypan - bardghji, yamal, duranville - darvich, ouédraogo, mastantuono, Arda Güler. Bunların çoğu wonderkid senin tercihin, iyi oyunlar.

Çift oyun kurucu çok işe yaramayabilir ayrıca Yusuf pek oyun kurucu bir karakter değil. Onun rolünü değiştirebilirsin istersen. Göbekten oynayı da kaldırabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı