S Sn0wFl4ke Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Konu başlıktaki gibidir. Ne önerirsiniz?
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Eylül 2024 #2 En basit 4231 gegenpress, yeni başladıysan hazır taktik kullanıp onlar üstünde birkaç değişikliğe de gidebilirsin.
En basit 4231 gegenpress, yeni başladıysan hazır taktik kullanıp onlar üstünde birkaç değişikliğe de gidebilirsin.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 Takıma, oyuncu ve takım kalitesine göre değişir bu. Hiçbir bilgi vermezsen kim sana nasıl taktik önersin ki?
Takıma, oyuncu ve takım kalitesine göre değişir bu. Hiçbir bilgi vermezsen kim sana nasıl taktik önersin ki?
S Sn0wFl4ke Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #4 deniz.10 dedi: Takıma, oyuncu ve takım kalitesine göre değişir bu. Hiçbir bilgi vermezsen kim sana nasıl taktik önersin ki? Genişletmek için tıkla... Southampton oynuyorum ve önerilen ayarlar 433 DOS'lu uzun top oynatmak istiyorum.
deniz.10 dedi: Takıma, oyuncu ve takım kalitesine göre değişir bu. Hiçbir bilgi vermezsen kim sana nasıl taktik önersin ki? Genişletmek için tıkla... Southampton oynuyorum ve önerilen ayarlar 433 DOS'lu uzun top oynatmak istiyorum.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #5 Sn0wFl4ke dedi: Southampton oynuyorum ve önerilen ayarlar 433 DOS'lu uzun top oynatmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun top oynayacaksan ileri hattın baskı çizgisini ortaya veya geriye çekip top kazanıldığında kontraya çık ayarını açmalısın. Pas mesafesi de uzun top olacak. Başka yapman gereken bir şey yok.
Sn0wFl4ke dedi: Southampton oynuyorum ve önerilen ayarlar 433 DOS'lu uzun top oynatmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun top oynayacaksan ileri hattın baskı çizgisini ortaya veya geriye çekip top kazanıldığında kontraya çık ayarını açmalısın. Pas mesafesi de uzun top olacak. Başka yapman gereken bir şey yok.