FM24 kaç kere denedim, elan ricardo ve arroyo gelmiyor. Gerçekten olmuyor. Nasıl yapacağım, bir bilgisi olan var mı?
sortitoutsi.net
Attım çalışmıyor.Bu linkten indirip belgelerim klasöründe ki dosyaya attınız mı?
![]()
FM24 Data Update - FM24 Transfer Update - FM24 Summer Update - Update FM24 with Latest Database - FM2024 - Football Manager 2024
Our FM24 Transfer update will update Football Manager 2024 with all the latest squads and transfers from the winter transfer window in january and summer transfers. Update FM24 with our easy to install Football Manager 2024 Data Update, the best Football Manager Update available.sortitoutsi.net
Attım çalışmıyor.
Niye olmuyor hocam. Arroyo falan gelmiyor.
Evet yeni kariyer açıyorum öyle giriyorum.Peki yeni kariyer mi açıyorsunuz? Yeni ise nasıl açıyorsunuz? Normalde olması lazım çünkü.
Evet yeni kariyer açıyorum öyle giriyorum.
Oda seçili hocam hepsi seçili.Şu an oyun yüklü olmadığı için bakamıyorum fakat kariyer açarken gelişmiş kurulum diye bir seçenek vardı galiba. Orada bu yamanın liglerinin seçili olması lazım.
Oda seçili hocam hepsi seçili.
Dediğiniz linkten indirip attım.Hocam yamayı attığınız dosyayı ve oyun kurulumundaki şeyleri ekran görüntüsü alıp atabilme şansınız var mı?
Dediğiniz linkten indirip attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.