Reaxxyy Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Ucuz ama Türk takımına faydası olabilecek oyuncular önerebilir misiniz? (takım: Kırklarelispor 2.lig)
Ucuz ama Türk takımına faydası olabilecek oyuncular önerebilir misiniz? (takım: Kırklarelispor 2.lig)
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 15 Şubat 2025 #2 Reaxxyy dedi: Ucuz ama Türk takımına faydası olabilecek oyuncular önerebilir misiniz? (takım: Kırklarelispor 2.lig) Genişletmek için tıkla... Hakan Çalhanoğlu. Artı 0 Eksi
Reaxxyy dedi: Ucuz ama Türk takımına faydası olabilecek oyuncular önerebilir misiniz? (takım: Kırklarelispor 2.lig) Genişletmek için tıkla... Hakan Çalhanoğlu.
XGAMERR Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 2 15 Şubat 2025 #3 Memleket takımım Kırklareli. Oyuncu hatırlamıyorum. Ama ben oynadığımda ilk sezon lig yükselmiştim. 2.sezon boşta danı alves almıştım PC'ye format atarken yedeklemediğimi fark ettim. Artı 0 Eksi
Memleket takımım Kırklareli. Oyuncu hatırlamıyorum. Ama ben oynadığımda ilk sezon lig yükselmiştim. 2.sezon boşta danı alves almıştım PC'ye format atarken yedeklemediğimi fark ettim.
merkestayn Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 1.125 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri . Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 15 Şubat 2025 #4 Reaxxyy dedi: Ucuz ama Türk takımına faydası olabilecek oyuncular önerebilir misiniz? (takım: Kırklarelispor 2.lig) Genişletmek için tıkla... Memleketimin takımına iyi bak ucuza 4 büyüklerin alt yapısındaki topçulara bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Reaxxyy dedi: Ucuz ama Türk takımına faydası olabilecek oyuncular önerebilir misiniz? (takım: Kırklarelispor 2.lig) Genişletmek için tıkla... Memleketimin takımına iyi bak ucuza 4 büyüklerin alt yapısındaki topçulara bakabilirsin.
XGAMERR Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 2 15 Şubat 2025 #5 merkestayn dedi: Memleketimin takımına iyi bak ucuza 4 büyüklerin alt yapısındaki topçulara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tüm kırklarelililer toplanmış. Gaza geldim bende memleket kariyeri açayım(Kırklareli) Artı 0 Eksi
merkestayn dedi: Memleketimin takımına iyi bak ucuza 4 büyüklerin alt yapısındaki topçulara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tüm kırklarelililer toplanmış. Gaza geldim bende memleket kariyeri açayım(Kırklareli)
KS KS Reaxxyy Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #6 XGAMERR dedi: Tüm kırklarelililer toplanmış. Gaza geldim bende memleket kariyeri açayım(Kırklareli) Genişletmek için tıkla... 39 Gençlik Artı 0 Eksi
XGAMERR dedi: Tüm kırklarelililer toplanmış. Gaza geldim bende memleket kariyeri açayım(Kırklareli) Genişletmek için tıkla... 39 Gençlik