FM24 veritaban ayarı nasıl olmalı?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Seriye FM24 ile giriş yaptım. Veri tabanı ayarı konusunu tam anlayamadım. Her ligi oynanabilir seçmeli miyim seçmezsem o ligdeki oyuncuları keşfedip transfer edebilir miyim? Mesela Brezilya'lı genç oyuncular bulmam için Brezilya ligi oynanabilir olmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Selamlar, bir ligi oynanabilir seçersen kariyerinin ilerleyen zamanlarında oynanıyışına göre o ligden teklif alabilirsin, oynamakdan kasıt orada kariyer yapmak aslında. Örnek olarak Beşiktaş kariyerine başladın iyi gidiyorsun Napoli'den teklif alabilirsin eğer veritabanında serie A'yı oynanabilir seçtiysen. Ben genelde 5 büyük ligi ve 2. liglerini, ekstra olarak İngiltere'nin 3. ligini de seçer bunları oynanabilir yaparım, onun dışında Portekiz, Avusturya, Brezilya, Arjantin, Güney Afrika ve Süper Lig'i de seçip bunları sadece takip yaparım. Tabii eğer bunlardan biriyle kariyer açacaksam onu da oynanabilir yaparım. Kısacası endişelenmene gerek yok, sadece İngiltere ligi seçsen bile Brezilya'lı hatta Burkina Faso'lu wonderkid bulursun ama eğer Brezilya'yı sadece takip olarak seçersen orası daha detaylı yüklenir ve eğer oynanabilir seçersen oraya transfer de olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu tweet işine yarar derecede, bir şey indirmene gerek yok adımları sağlasan yeter indirilen dosya tweet atan kişinin özel kendine yaptığı ve paylaştığı dosyadır, sen kafana göre ayarlayabilirsin.

Anladım hocam. Bu ligleri seçmesem de o takımlarla avrupa liglerinde karşılaşabiliyorum, oyuncuları transfer edebiliyorum. Sadece o ligde takım çalıştıramıyorum, umarım doğru anladım

Anladım hocam. Bu ligleri seçmesem de o takımlarla Avrupa liglerinde karşılaşabiliyorum, oyuncuları transfer edebiliyorum. Sadece o ligde takım çalıştıramıyorum, umarım doğru anladım

Doğru anladın hocam, bir de şu nokta var bir atıyorum Beşiktaş ile kariyer açtın, Avrupa ligi ön elemelerinde karşına Romanya liginden Finlandiya liginden takım geldi, muhtemelen onların oyuncularını, kulüp çalışanlarını göremezsiniz çünkü yan öge statüsündeler ancak eğer Finlandiya'yı da seçip öyle veritabanını yüklerseniz onlara da detaylı bakabilirsiniz

Oynanabilir seçmekle takip et seçenekleri arasında ne fark var hocam hocam?

Oynanabilir seçmekle takip et seçenekleri arasında ne fark var hocam hocam?

Hocam sadece takip seçersen; seçtiğin lige dair detaylı veri ve istatistikler, profiller yüklenir. Eğer oynanabiliri de seçersen üstüne üslük buraya transfer olabiliyorsun, buradaki maçlar simüle ediliyor vs. kısacası detay meselesi. Seçmezsen: 0 detay, sadece takip: 10 detay, oynanabilir: 15 detay + transfer olup orada kariyer yapabilme imkanı.

Ha anladım hocam puan durumunu vs vs görne durumları gibi. Teşekkürler hocam yardımınız için.

Ha anladım hocam puan durumunu vs. Görne durumları gibi. Teşekkürler hocam yardımınız için.

Sağ olun hocam rica ederim, başka bir ihtiyacınız olursa Football Manager konusunda her zaman buradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…