Epic Games FM24 yüklemeye çalışırken "internal server error" hatası

ASLNS_21

Hectopat
Yer
Ohio
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi FM24 yüklemeye çalışırken internal server error hatasını almaktayım, bunun bir çözümü var mı veya yoğunluktan mı kaynaklanıyor?

Dosya Ekleri

• 1725549772296.png
    30,9 KB · Görüntüleme: 220
Hocam yeni bedava oldu bir bismillah, 15 dk sonra falan alacağınızı düşünüyorum bekleyebilirsiniz.

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi FM24 yüklemeye çalışırken internal server error hatasını almaktayım, bunun bir çözümü var mı veya yoğunluktan mı kaynaklanıyor?

Sunucular çöktü bende de böyle muhtemelen birkaç saate sunucular düzelir.

Çok yoğun olduğu için hocam. İndirme hızlarında bile acayip dalgalanmalar oluyor, bir süre bekleyin düzelecektir.

Ben indirip kariyeri açtım bile Şaka bir yana zaten önceden gamepass üzerinden oynadığım save dosyasını aktardım devam ediyorum. Saat 18.00 olduğu gibi alıp indirdim 1 dk bile geç kalsan kitleniyor epic games uygulaması maalesef.

Hocam ben oyunu daha kütüphaneye atamadım siz indirmişsiniz.

Arkadaşlar bu ne sabırsızlık? 1 hafta boyunca bedava verilecek. Çökmesi illa düzelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…