T Tlhevc Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #1 FM24 maça girdikten sonra ekran gidip geliyor. Siyah ekran olmuyor ama ekrana bir şeyler gelip gidiyor. Ekran kartını vallan guncelledim oyunu sildim geri yükledim. Yeni aldığım bilgisayar yardım olursanız sevinirim.
FM24 maça girdikten sonra ekran gidip geliyor. Siyah ekran olmuyor ama ekrana bir şeyler gelip gidiyor. Ekran kartını vallan guncelledim oyunu sildim geri yükledim. Yeni aldığım bilgisayar yardım olursanız sevinirim.
HasipNecmiTahir Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Özel Harekatçı 14 Ağustos 2025 #2 Oyun korsan mı ? Artı 0 Eksi
Rothanos Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 458 Çözümler 23 Yer Bandırma 14 Ağustos 2025 #3 Kullandığın tema falan varsa ondan olabilir belki. Artı 0 Eksi
KS KS T Tlhevc Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #4 Yok Epic'ten aldım. HasipNecmiTahir dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunun orijinaldeki hali. Rothanos dedi: Kullandığın tema falan varsa ondan olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yok Epic'ten aldım. HasipNecmiTahir dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunun orijinaldeki hali. Rothanos dedi: Kullandığın tema falan varsa ondan olabilir belki. Genişletmek için tıkla...