D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.436 Çözümler 7 8 Eylül 2024 #1 Şu sorunu nasıl çözeceğim?
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Zanioloyu yedeklerden çıkarın hocam.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.436 Çözümler 7 8 Eylül 2024 #3 Draktarlı Shaco dedi: Zanioloyu yedeklerden çıkarın hocam. Genişletmek için tıkla... Mevkiden çıkar mı diyeyim?
Draktarlı Shaco dedi: Zanioloyu yedeklerden çıkarın hocam. Genişletmek için tıkla... Mevkiden çıkar mı diyeyim?
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 Donkobus dedi: Mevkiden çıkar mı diyeyim? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Sağ taraftan üstüne gelip sağ tık yaparsanızda olur.
Donkobus dedi: Mevkiden çıkar mı diyeyim? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Sağ taraftan üstüne gelip sağ tık yaparsanızda olur.
Rüzgaradam Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 521 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #5 Donkobus dedi: Şu sorunu nasıl çözeceğim? Eki Görüntüle 2305772 Genişletmek için tıkla... Zaniolo'yu çıkarın hocam onu kiralık göndermişsiniz.<
Donkobus dedi: Şu sorunu nasıl çözeceğim? Eki Görüntüle 2305772 Genişletmek için tıkla... Zaniolo'yu çıkarın hocam onu kiralık göndermişsiniz.<
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.436 Çözümler 7 8 Eylül 2024 #6 Draktarlı Shaco dedi: Zanioloyu yedeklerden çıkarın hocam. Genişletmek için tıkla... Yedeklerden çıkarmayı bilmiyorum, oyun çok zor
Draktarlı Shaco dedi: Zanioloyu yedeklerden çıkarın hocam. Genişletmek için tıkla... Yedeklerden çıkarmayı bilmiyorum, oyun çok zor
Rüzgaradam Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 521 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #7 Donkobus dedi: Yedeklerden çıkarmayı bilmiyorum, oyun çok zor Genişletmek için tıkla... İnternetten bak koçum, ama pc yeterliyse FC25'e geç
Donkobus dedi: Yedeklerden çıkarmayı bilmiyorum, oyun çok zor Genişletmek için tıkla... İnternetten bak koçum, ama pc yeterliyse FC25'e geç
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #8 Donkobus dedi: Yedeklerden çıkarmayı bilmiyorum, oyun çok zor Genişletmek için tıkla... Hocam aslında kolayda bir anda başlayınca zor gelir. Yapabildiniz mi? Yapamadığınız başka bir şeyler falan da varsa sorabilirsiniz.
Donkobus dedi: Yedeklerden çıkarmayı bilmiyorum, oyun çok zor Genişletmek için tıkla... Hocam aslında kolayda bir anda başlayınca zor gelir. Yapabildiniz mi? Yapamadığınız başka bir şeyler falan da varsa sorabilirsiniz.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.436 Çözümler 7 8 Eylül 2024 #9 Draktarlı Shaco dedi: Hocam aslında kolayda bir anda başlayınca zor gelir. Yapabildiniz mi? Yapamadığınız başka bir şeyler falan da varsa sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapamadım şuan ekrana bakıyorum sadece
Draktarlı Shaco dedi: Hocam aslında kolayda bir anda başlayınca zor gelir. Yapabildiniz mi? Yapamadığınız başka bir şeyler falan da varsa sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapamadım şuan ekrana bakıyorum sadece
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #10 Donkobus dedi: Yapamadım şu an ekrana bakıyorum sadece Genişletmek için tıkla... Hocam sağ tık yapın mevkiden çıkarın deyin.
Donkobus dedi: Yapamadım şu an ekrana bakıyorum sadece Genişletmek için tıkla... Hocam sağ tık yapın mevkiden çıkarın deyin.