Ben ben miyim Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Mac'de oynuyorum ve dosyaları library içindeki editor dataya attım ama hala görünmüyor. Görseller burada. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Mac'de oynuyorum ve dosyaları library içindeki editor dataya attım ama hala görünmüyor. Görseller burada.
Justt1670 Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 Ben ben miyim dedi: Mac'de oynuyorum ve dosyaları library içindeki editor dataya attım ama hala görünmüyor. Görseller burada. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dosyasını attın editor dataya.
Ben ben miyim dedi: Mac'de oynuyorum ve dosyaları library içindeki editor dataya attım ama hala görünmüyor. Görseller burada. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dosyasını attın editor dataya.
Ben ben miyim Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Uzantı olarak .fmf attım attığım dosyalar fm24 to fm25 dlc den indirdiğim dosyalardı
Justt1670 Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 Ben ben miyim dedi: Uzantı olarak .fmf attım attığım dosyalar FM24 to FM25 DLC'den indirdiğim dosyalardı. Genişletmek için tıkla... Videosu var özel dosya açıyorsun bulursam atarım.
Ben ben miyim dedi: Uzantı olarak .fmf attım attığım dosyalar FM24 to FM25 DLC'den indirdiğim dosyalardı. Genişletmek için tıkla... Videosu var özel dosya açıyorsun bulursam atarım.
Ben ben miyim Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 Tamam teşekkür ederim.
Justt1670 Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 Ben ben miyim dedi: Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben ben miyim dedi: Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben ben miyim Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #7 Çok teşekkür ederim. Justt1670 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Çok teşekkür ederim. Justt1670 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...