B babayigit60 Megapat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 144 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Atletico'ya gitmek istiyorum ama kabul etmiyorlar. Editör crack falan bilen var mı nasıl geçebilirim?
Arkadaşlar Atletico'ya gitmek istiyorum ama kabul etmiyorlar. Editör crack falan bilen var mı nasıl geçebilirim?
Kuzey Kaan Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #2 Büyük ihtimalle lig eklemediğiniz içindir, İspanya ligini eklerseniz Atletico Madrid'e gidebilirsiniz. Ve korsan kullanmanızı tercih etmiyorum.
Büyük ihtimalle lig eklemediğiniz içindir, İspanya ligini eklerseniz Atletico Madrid'e gidebilirsiniz. Ve korsan kullanmanızı tercih etmiyorum.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 Kuzey Kaan dedi: Büyük ihtimalle lig eklemediğiniz içindir, İspanya ligini eklerseniz Atletico Madrid'e gidebilirsiniz. Ve korsan kullanmanızı tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz erken cevap olmuş sanki.
Kuzey Kaan dedi: Büyük ihtimalle lig eklemediğiniz içindir, İspanya ligini eklerseniz Atletico Madrid'e gidebilirsiniz. Ve korsan kullanmanızı tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz erken cevap olmuş sanki.